|
Kulak arkası şişkinlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2019 Saat 14:38 |
Merhabalar hocam,
İyi olmanızı temenni eder hemen soruma geçiyorum: Kızım 20 aylık ve belki de 1 yıldır ya da doğduğundan bu yana ( ben 1 yıldır fark etmişim) sağ kulak arkasında 1 cm civarı belki de daha küçük bir şişlik mevcut. Dokunduğumda sağa sola oynatabiliyorum. kontrol ettiğimde iki kulak arkasında da çok ufak iki şişlik mevcut ancak bunlar sanırım sıradışı değil. Benim bahsettiğim iki tarafta da olan şişliğin hemen bitişiğinde sadece sağ tarafta bulunan şişlik. Baktırmama gerek var mı sizce? Düzenleyen Rimadila - 18 Eyl 2019 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hareket edenler onemli degil..
|
|
![]() |
|
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|