|
Andazol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 20:23 |
Kıymetli Kadir hocam,
4 buçuk yaşında 15 kg. 102 cm.boyunda bir oğlum var. 33 haftalık 1920 gr. 40 cm doğdu..Çok şükür 2 buçuk yıldır sizinle ilerliyoruz. Anaokuluna gidiyor.İştahsızlık yaşayınca sipraktine başvuruyoruz.6 ayda bir dvit3 ampul veriyorum.Çünkü yılda bir tane ampülün yetmediğini yaptırdığım tahlillerden anladım. Bu aralar popom kaşınıyor diyor..Burnunda kaşıntı yok.Gece uyurken ağzından akıntı gelmiyor.kakasında ya da çamaşırında kurt falan görmedim.Ama formda okuduğum kadarıyla andazol kullanabilirim. 2 ölçek içirdim.15 gün sonra tekrar 2 ölçek içireceğim. Sadece popo kaşıntısı var.Başka da bir belirtisi yok. Acaba içirmekle hata mı ettim? Sevgiler, hürmetler..
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hata etti iseniz, en fazla ilac parasi telef olmustur. Cocuga bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Çok teşekkür ederim hocam.Sadece popo kaşıntısı var başka bir belirti yok.Ama risk almak istemedim.Tek bir belirti ile ilaç verdim.Sonra da gereksiz miydi acaba diye düşündüm.Sadece popo kaşıntısı olunca düşündürdü biraz beni.Saygılar
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Poposunu; ya su ile ya da, islak mendil ile silin. Kuru kuruya tuvalete kagidi kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|