|
Uc hafta suren ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eki 2019 Saat 14:20 |
Hocam iku.yasinda bir oglum.var 15 kilosu uc haftadir ishal.ilk.hafta gunde yedi kere yaoiyirdu ondan sinra gunde uce dustu ama cok asiri sulu sindiremeden cikariyor doktora gotrduk.kaka tahlli temiz cikti kanida sadexd kani 9.8 cikti ferro sanol.yazdi ve sut iciyor cok icirme sut alerji yaoar ondan ishao.olur dedi ve ben bir hafta icirmedim yinedd ayni sekil.kaka yapti hocam sut ictigi icin kanini nasil dengelerim etine dikkkat ediyorum.yedirmeye kan ilaci kullandigim.zaman kanin 12 ye kadar cikiyor bir ay sinra geri 9 dusuyor napim hocam kan ilaci kullaniyorum.surekli sutu kesmek.istemiyorum ama doktor kesin bir sekilde icirme dddi.birde bagirsak floransini duxeltemk icin nasil bir probiyotik tarzi ilac onerrsinz.
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal degil. Cok yedigi icin sulu ve cok kaka yapiyor. 3 haftadir hastalik ishali olacak da; 3,2 kg FAZLASI OLACAK.. Olacak is degil. Sakin o SALAK DOKTORA kanip, sutunu kesmeyin. Sadece yemek konusunda zorlamayin. Sakin Demir ilaci kullanmayin, ishali arttirirsiniz. Eski mailleri okumadan soru sormayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eki 2019 Saat 03:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|