|
Diş agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 13:06 |
Hocam merhaba.Kizim 6 buçuk yaşında,1 haftadır gripti.Bu sabah da üst azı dişi çok ağrıdığı şiştiği için dişçiye gittik.Augmentin-Bid fort 400+57mg verdi. Antibiyotiği vermeden önce danışmak istedim. Bir de yastiğında kahverengi akıntı oluyor,bu da dişten sanırım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mecburen kullanacaksiniz. Bunlar hep; Zymafluor kullanmadiginiz icin.. Ahlaksiz disciler sirf bu sekilde para kazanmak ugruna bu ilaci yasaklattilar. Yasaklayan Saglik bakanligi deseniz, onlardan daha ahlaksiz..
|
|
![]() |
|
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey teşekkür ederim.Keske sizi cok onceden bilseydim, bir cok konuda gec kaldik malesef:(
Son bir sorum olacak,şuan hiç ağrısı yok yine de vermeli miyim?Cevabınızı görene kadar bekleyecektim, henüz antibiyotiğe başlamadık. Temizlenmesi için ağrı olsa da olmasa da vermek gerekir mi?
Düzenleyen Hiraduru - 10 Eki 2019 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, bir defa "ABSE" olustu ise, tedaviden evvel muhakkak Antibiyotik kullanmaniz sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|