|
Aleejik astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gmervei
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aleejik astımGönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 10:48 |
|
Hocam merhaba, 2 buçuk yaşında 14 kilo bir kızım var 2 ay önce kreşe başladı grip oldu sonrasında durumu ağırlaştı ve 2 hafta önce zatürre teşhisi ile hastanede yattı, ancak iyileşemedi ve şu anda yine hastanede yatıyor, öksürük krizleri ve hızlı nefes alışı mevcut, bu kadar sık hasta olması nedeniyle aleejik astım olabileceği soyledi ve alerji doktoruna yonlendirildik, aleejik astımsa nasıl bir yol izlenir hocam, bu hastalık kalıcı mıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 19:41 |
|
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazisini, Forum on sayfasindan okuyun. Once bu konu ve Turk doktorlari hakkinda bilgi sahibi olun, ondan sonra konusalim. Sahtekarligin her 3 safhasini da size uygulamislar.
|
|
![]() |
|
gmervei
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 20:10 |
|
Hocam çok üzgünüm sizin gibi bir doktoru çok geç keşfettiğim için, inanın yavrum perişan oldu haftalardır hastanedeyiz, sahtekarlık 3 safhasını ve konu ile ilgili mailleri okudum tam da dediğiniz gibi oldu, ama çok hızlı nefes aldığı için (dakikada55) ve ateşi 39 olduğu için dayanamayıp hastaneye götürmüştük, birdaha da çıkamadık hastaneden... Bu yoldan nasıl geri dönebiliriz, şimei bir alerji alanında uzman bir doktordan randevu aldık ama ne yapabiliriz inanın bu satırları ağlayarak yazıyorum cok zor durumdayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 20:19 |
|
SAKIN; Turk doktorlarinin "Allerji" palavralarina kanmayin.. SAKIN: allerji doktorlarina da gitmeyin. Yapilanlarin tamami uc-kagit. Sadece benim gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. Okumaya devam edin. Bu sahtekar doktorlarin, sizin gibi daha kac aileyi dolandirdiklarini iyi ogrenin.. Hastaneye gitmeniz, sahtekarligin 3. Safhasi... Onceki iki safha uygulandiktan sonra, hastaneye gitmeniz SART olur. Bu PUSTLAR, zaten o iki safhayi siz bu hala gelesiniz diye uyguluyorlar… Bu PUSTLARDAN uzak durun. NOT: Cocuklarda solunum, dakikada: 60 ustu oldugunda problem var demektir. Ama, siz 40 solunum ile de gitmis olsa idiniz, sizi gene yatirirlardi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eki 2019 Saat 20:22 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|