|
Sipraktin hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2019 Saat 18:42 |
Hocam 3 yaşında oğlum var alerjiye bağlı geniz eti teşhisi kondu tedavi olarak hitrizin alerji ilacı verildi 3 ay kullanım için ama ben sipraktin içiriyorum hem de iştahını artırsın diye. Faydasını görüyorum hocam 1 hafta kullanıyorum 1 hafta ara veriyorum böyle kullanmam da bir sakınca var mıdır
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun yanında propolis ve umca takviyeler de kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neresini duzeltsek ki!!!!! 1- "Alerjiye bagli geniz eti"!! Bakin su Allahin isine!! Boyle salakca bir iddiayi dunya da bir tek Turk cocuk doktorlari yumurtlayabilirler. Geniz eti, ve bademcikler, Lenf bezleridirler. Cocuklarda henuz, Antikorlar (bagisiklik maddeleri) gelismedigi icin, mikroplarla "Lenf sistemi" mucadele eder. Hem mikroplari yok ederler, hemde bu mikroplara karsi antikorlar olustururlar. Genellikle bu donem; ilk defa Kres/Okul'a giden cocuklarda baslar ve 9-10 yaslarina kadar, yeterli antikorlar olusuncaya kadar devam eder.. HIC BIR ALLERJI, lenf bezlerini buyutmez. Bu tamamen, Turk cocuk doktorlarinin uydurmalaridir, zira onlara gore her Grip; astim veya allerjidir. 2- Sipraktin kullanan bir cocuga; Hitrizin verilmez. Hitrizin, Zyrtec'in aynisidir. Sakin bu "allerji" safsatalarina kanmayin. 3- Sipraktin'e aynen devam edin. 4- Propolis ve Umca'nin hicbir faydasini gormeyeceksiniz. Umca'daki "ALKOL" oranina bir bakin!!! Resmen ilerisi icin, ayyas yetistiriyorsunuz. Propolis uzerine yapilmis HICBIR OLUMLU ilmi calisma yoktur. Yapilan calismalarda hicbir saglikla ilgili olumlu ozellik gosterilemistir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|