|
prednol-l |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 15:44 |
kadir hocam bu yıl kreşe başladık her hafta istisnasız ateşleniyoruz, doktorumuzun tedavileri size çok benzediği için kontrolleri hep aynı doktora yaptırdık. antibiyotik kullanmadan atlattık ateşlerimizi fakat bugün yine ateşlendik bugünkü kontrolümüzde ilk defa prednol-l iğne veriyorum ağızdan alıcaksınız dedi. çocuğa o zehir gibi iğneyi meyve suyunun içinde zorla içirdik fakat ben çok huzursuz oldum. doktorumuz boğazının ağzının içinin bembeyaz olduğunu söyledi, bu durumu sık sık yaşıyoruz. her hafta ateş bizi artık çok yordu,söylediğiniz tedavilerin hepsini yapıyorum, cold-mix-ballı limon-sterimar okyanus suyu kullanıyoruz. ne yapacağımı şaşırdım artık ...yapabileceğimiz kullanacağımız başka bir çözüm var mı**
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN..SAKIN O Kortizon ignesini yaptirmayin.. Ayrica da, agizdan alinan Prednol-L HICBIR ISE YARAMAZ!! Salak mi bu ne!!! Ilacin icini bir okuyun bakalim, "agizdan alinir" diye bir yazi varmi... Bir GERI ZEKALI bunu icat eti, piyasada ner kadar SALAK doktor varsa, simdi bunu taklit ediyorlar. Ates+Agizda pis koku+dilin tamamini kaplayan pas tabasi yoksa, ASLA Antibiyotik baslamayin. Cok okumaniz lazim... " Katrani kaynatsan olur mu seker!! Soyuna ceker...………" |
|
![]() |
|
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
Hocam ateş ağız kokusu dilinde ve bademciklerinde beyaz tabaka var antibiyotik başlayalım mı bu durumda... prednolü ağızdan vermiştim hocaM umarım geri dönüşü olmayan yan etkiler görmeyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger; 3 araz da varsa, antibiyotik gerekir. Agizdan alinan Prednol-L'in hicbir etkisi olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|