|
Krup ve tonsilit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Deryaözkan35
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Deryaözkan35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Krup ve tonsilitGönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 17:28 |
|
Merhaba hocam benim oglum surekli tonsilit oluyor 2 ayda bir oluyoruz 2 bucuk yasindayiz bademcik ameliyati oneriliyor birde ilk defa bu kez krupda olduk krup icin asist adinda surup verdi doktor ama ogluma iyi gelmedi istifra etti ictikden 2 saat sonra vermemeyi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim fikirlerinize guveniyorum daha once kulak tupu taktirma fikrimden sizin sayenizde vazgectim tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 19:57 |
|
Heeee!! 2,5 yasinda "Bademcik ameliyati" Heeee … Oldu canim!! Yoksa siz HALA, ayni SALAK doktora mi devam ediyorsunuz?? Krup da hadise, "ses tellerinin" odemidir.. Balgam yoktur.. Asist vermesi, agizdan alinan Asist'in yan etkisi olan; Bronslari daraltmasi sonucu olusacak hiriltilar ile, sizi, tek bildigi konu olan; Astim tedavilerine yonlendirebilmek icindir. Asist surup sekli: "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilacidir. Eski mailleri okuyun ve bu doktorlarin ne MAL olduklarini artik bi ogrenin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eki 2019 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
Deryaözkan35
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Deryaözkan35
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 20:03 |
|
Tesekkur ederim hocam hemen birakiyorum asisti bu doktor farkli bi kbb uzmani hocam.sanirim.hepsi ayni:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 20:15 |
|
KBB ile NE isiniz var!!! Ben gonderirsem gidin!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|