|
az yeme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7mim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 15:25 |
Merhaba hocam Benim oğlum 6mayıs2016 doğumlu. 41. Haftada normal doğum ile 4kilo 56 cm boy ile dünyaya geldi. 1 yaşına kadar iri bi bebekti 18 ay emzirdim ve iştahı yerindeydi. Ama yürümeye başladıktan sonra tabiki kilo alımı yavaşladı 1 ve 2 yaşında malesef akciğerlerine ceviz kaçtı 2 kere bronoskobi oldu sonrasında iyice yeme isteği azaldı iştahı nerdeyse hiç yok. Şuan 3yaş 5 aylık. Boyu 102 kilosuda 14.6 kilo yaşıtlarına göre boyunda bi gerilik yok diye düşünüyorum ama zayıflığı tedirdin ediyor. Çok yemek seçiyor balık peynir et ceviz kuruyemiş bunları kesinlikle yemiyor. Bu konuda ne yapabilirim bana ne önerirsiniz hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
700 gram bir eksigi var.. Cok da onemli degil.. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.. "....balık peynir et ceviz kuruyemiş bunları kesinlikle yemiyor. " yemesse yemesin!! Bunlarin hicbirisi cocuklar icin SART gida degil!! Bunlar yenmediginde, bir sey eksik olmuyor! Denize kiyisi olmayan ulkelerde, adam omur boyu balik yemiyorda, bir seyi mi eksik kalmis??? Su "ceviz yedirme" sacmaligi yuzunden, basiniz zaten belaya girmis ama hala akillanmamissiniz.. Ceviz yese ne olur, yemese ne olur!! Turk doktorlarinin gazina gelmeyin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2019 Saat 21:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|