|
Karın ağrısı kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2019 Saat 03:15 |
Hocam merhaba. 3 yaşındaki oğlum dün sabahtan ara ara karnım ağrıuor dedi bir kere ağrı kesici verdim ama ona rağmen karnının ağrıdığını söyledi. Keyfi yerinde başka birşeyi yok. Ama ev soğuk hocam yerler soğuk ve bu çocuk hep yerde yuvarlanır yatar. Bende üşğttü heralde dedim. Karnnı ayaklarını iyice sarıp uyuttum ama gece bir kere yine karnım ağrıyor dedi ovaladım uyudu sonra öğürme ile kalktı kustu çok pis kokuyordu hemen su çubuk kraker verdik metpamid verdik verir vermez yani 10 dk sonra yine çok kustu kokulu. Nane limon içti. Hocam ne yapalım.ishali yok akşam kakasını yaptı katıydı. Üşütmüş müdür yoksa apandisit falan değildir değil mi hocam. Şimdi acile gitsek serum takacaklar size sormadan gitmeyelim diyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118712 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma ile apandisit'in NE alakasi var!! Apandisit'te ILK araz, surekli ve siddeti devamli artan Karin agrisidir Kusma, ancak, Apandisit patladiktan sonra olabilir. Yedigi bir sey(??) dokunmus. Kusma cok etkili olursa, arkadan ishal gelmeyebilir. Aksam yaptigi kaka, cok onceden olusmus kaka oldugu icin, "sert" olabilir. Sakin ilac vermeyin, sakin hastaneye filan gitmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Kas 2019 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam işte burda hemen böyle apandisit diyorlar bildiğimden gitmedik kusma da olmadı ama dünkü kumaşlardan sonra hafif ateşi çıktı bir süre sonra normale döndü bugün gün boyu ara ara karnım çok ağrıyor diyor 5 sn kıvranıyor geçiyor. Tahlil gerekli mi hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118712 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey gerekli degil.. Siz sadece; (yalanci coban durumunda dusmemek icin) Karin agrilarini takip edin.. Gelip-gidici agrilari asla Apandisit degildir. Buyuk ihtimal ile arkadan ishal gelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|