|
Bağırsak kurdu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2019 Saat 14:51 |
Hocam merhaba
46 aylık 97 cm 13 kg kız Sürekli karın ağrısından şikayet ediyor geceleri diş gıcırdatma ağız suyu akıtma sürekli vardı,kuzenleri kıl kurdu döküyor ne ilacı içiyorlar bimiyorum, benim kızıma da geçme ihtimalinden şüpheleniyorum, bir ilaç öneriniz var mı hocam yada gaita testi yaptırayım mı Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agiz suyu akmasi varsa: Andazol surup. Ilk gun 2 olcek, 15. gun gene 2 olcek icirin. Bu konuda yazilmis olan eski cevaplari mutlaka okuyun. Test filan gerekmez. Varsa; ilac doker, yoksa da bir zarari olmaz. Ilac parasi, tahlilden ucuz. Ayrica da, garantisi YOK! Bazen tahlilde gorulmeyebiliyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2019 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı anda mı iki ölçek 13 kg kız
Düzenleyen NAZLI35 - 12 Kas 2019 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yas ustu; 2 olcek alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|