|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2019 Saat 17:06 |
Merhaba Hocam;
7 yaşındaki oğluma sağlık ocağında tahlil yaptırdık
Normal değerin altında olan sonuçlar şöyle; Hdl kolestrol:71.7 HBA1C:6.0 HBA1C(MMOL):42 Mov 7.3 Lum 4.2 Mono 1. 0 Eos 0.6 B12 587 Diğer değerler normal aralıkta hocam prediyabet görünüyor ne yapmalıyız |
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glukoz 73 hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
".... prediyabet görünüyor ne yapmalıyız .." Kim dedi??? Ve de siz inandiniz ha!! Zaten bu gereksiz tahlilleri sirf bu yuzden istiyorlar.. Boyle salak salak sebeplerle, sizi abone edecekler, Saglik Ocagi sanki muhim is yapiyormus gibi hava yaratip, Devleti kaziklayacak.. Hic bir dediklerine inanmayin, hicbir sey de yapmayin. Bunlar resmen sahtekarlar. |
|
![]() |
|
Bu değerler normal mi hocam bunların belirlediği değerlerin altında ta da üstünde olan değerlerdi bunlar değerin karşısında prediyabet değer aralığında olduğumuz görünüyor eşimle ben de öyle görünüyrz hatta ben de kolestrol kanszlık ne ararsanız var da biz çocuğa odaklandık. 😊
|
|
![]() |
|
Değerin karşısında prediyabet değer aralığında olduğumuz yazıyor hocam benle eşimde de durum aynı ben de kanszlık kolestrol daha bir sürü şey var kardiyolojik hasta aralığında görünüyorum ben de 🙄
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullandiklari "Referans Araliklari, cocuklara ait degil, Eriskinlere ait. Cocuk degerleri farklidir. Bir daha tahlil sonucu gonderirken; TAMAMINI gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|