|
Ağız kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2019 Saat 21:13 |
Hocam merhaba 3 yaşında oğlumun herhangi bir rahatsızlığı yok geniz etini saymazsak ama şuan herhangi bir enfeksiyon geçirmiyor. Ama bugün oğlumda çok keskin bir ağız kokusu var açlık kokusu gibi değil daha öncelerde de olmuştu bir ara reflü demişti doktor acaba böyle ara ara koku yapar mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilhassa tatli/sekerli gida yedikten sonra su icirin. Yemek borusunda; bu sekilde tatli/unlu gida/seker kalinca koku olur. Turk doktorlari: Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler. |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam tekrar merhaba bugün birde dudağında kırmızı renk farkettim dudağı koyu renk yani keskin koku devam ediyor internetten baktım birkaç sitede dudaktaki kırmızılığa ağız kokusu da eşlik ediyorsa karaciğerle ilgili sorun var demektir görevini yapmıyor demektir diyor acaba böyle bişey var mı doktora Bi gitmeli mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|