|
Azı dişi çürük! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2019 Saat 21:06 |
Merhaba Kadir Hocam,
36 aylık erkek yeğenimin sol alt ve üst azılarda çürük tespit edildi. Bir tanesine kanal tedavisi gerekiyormuş. Yeğenim işlem için ağzını uzın süre açık tutmuyor. Bir hastaneye götürüp Sedasyon ya da genel anesteziyle yaptırabilirsiniz dediler. Süt dişleri hakkındaki fikrinizi biliyorum ama azı dişi olunca sorma ihtiyacı hissettim. Sizce ne yapalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor vermediginiz icin, boyle ugrasir durursunuz.. 3 yasinda, dis mi cururmus!!! Meslek hayatim boyunca gormedigim hastaliklarla, bu sitede karsilasir oldum!! Sayin Soner Yalcin'in, "Kara Kutu" kitabinda yazdigi gibi, sirf disciler daha fazla para kazansin diye, once Saglik bakanligi kanali ile,; "Koruyucu Hekimligi" ortadan kaldirdilar.. Yapacak bir sey yok... Curukleri gittigi kadar idare edin, sakin bu PUST DISCILERE para kaptirmayin.. Agri yapmaya baslayinca da, cektirirsiniz.
|
|
![]() |
|
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam, kendi oğullarıma kullandırıyorum. Çok şükür çürük yok. Yalnızca küçüğümde bolca diş taşı ve leke var. Yarım saat önce ve sonrasında bişey yedirmiyorum ama lekelere engel olamadım. İnşallah yeğenimin dişini çektirince sorun olmaz. Çünkü 2 defa gece ağrıyla uyanmış. Kendi kardeşim olsa da ikna edemedim. Bundan sonra kullanıcaktır umarım. :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|