|
oğlumun durumu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 15:09 |
![]() Hocam merhaba oğlum 27 aylık ve 13.6 kg. 3-4 seferdir her hastalanmasında 60 ve üstü solunum ile hastaneye gidiyoruz. Hava veriyorlar. En son 24 kasımda hacettepe acilde verildi ve mecbur eve makina aldık. Balgamlı öksürük oluyor. Dün akşam yine acildeydik ve film istediler. Bakan doktor çok acemi idi ve hiç beğenmedim bana çocuğun ciğerlerinde sorun olduğunu söyledi ve antibiyotik yazdı. yalnız ateşimiz olmuyor bu durumda. Her seferinde ventolin vermek istemiyorum ama verince rahatlıyor. Forumdan okuduğum kadarıyla bu durumda bricanly kullanabilirmiyiz ventolin yerine? Bu nasıl geçer? Çocuk böyle olunca ne emebiliyor ne de beslenebiliyor. Lütfen bizi şu ventolin illetinden kurtarın. Alternatif şurup vs bir şey önerin. Bağımlı ve astım olsun istemiyorum ileride. Ancak başka türlü de geçmiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Film; Teknik olarak hem HATALI hem yetersiz!! 1- Cocugun ustunde elbise varken cekilmis. 2- Cocuk Donuk!! Duz tutulmamis. 3- Nefes alirken cekilmemis.. Akciger sahalarinda gorulenler, akciger damarlanmalari.. Akcigerlerde, sorun filan yok. Ayrica da, Astim'in Rontgen bulgusu yoktur.. Akciger filmine bakip, Ventolin verilemez.. Solunum 60 ustu OLSA DAHI!!!!! Cocugun dudaklarinda ve parmak uclarinda morarma yoksa, "Hava vermeye" gerek yoktur... Ama maksat baska!! Hic kimse, istese bile, bir cocugu; Astim yapamaz!!! Bu tamamen Turk doktorlarinin halki korkutabilmek icin uydurduklari bir yalandir.. Bricanyl surup baslayin. Mumkun oldugunca da, Calpol veya benzeri Parasetamollu ilaclari az kullanin.. Bu ilaclar, Akciger dokusunda bozukluklara sebep olabiliyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2019 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun hocam çok teşekkürler. Şurubu ne kadar ve kaç gün vereyim? Bir daha böyle olurda ventolin yerine şurubu mu kullanalım artık? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde 1 olcek verin. Gerek olursa da; aklinizda olsun, Ventolin surup sakin kullanmayin, "puf" kullanin ve her kullanistan once calkalayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun hocam. Oğlum bugün daha iyi, bricanly şuruba 1 ölçek olarak devam ediyorum. Sanırım 1 hafta vermeliyim. Bu arada ventolin şurup eve hiç almadım inhaler ve makima aldığımız için buhar olarak verilen çeşitleri var. Bir daha olursa bu sefer direkt bricanly şurup başlayayım mı hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daima!! Bu konuyu cok iyi okuyun. Oksuruk ile ilgili yazilari ve tabloyu iyi ogrenin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|