|
Tansiyon düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2019 Saat 19:51 |
Hocam merhaba. 28 yaşındayım. Genel olarak düşük tansiyonlu biriyim (10 a 7 gibi) ama 5 gündür tansiyonum 9 5 in üzerine çıkmadı ve aşırı halsizlik ve baş dönmesi yapıyor iki sefer serum yedim tuzlu ayran tüketiyorum ama durum aynı. Ne yapmam gerekiyor işe de gidemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum ne alaka!!! Sirf fatura sisirmek icin (veya Devleti dolandirmak icin) yapilan bir sahtekarlik! Hayret; nasil oldu da "Kan Sayimi" yapmadilar?? Gerekli olmadiginda, mutlaka yaparlar, gerekli oldugunda yapmazlar. Kan Sayimi yaptirin.. HGB degerine bakin. Kansizlik da bu sekil sikayetleri yapabilir. Biraz harektinizi arttirin. devamli yatarsaniz da, tansiyon duser. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|