|
Ağrı +Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2019 Saat 01:47 |
Merhabalar hocam.
9.5 yaşındaki oğlumun gündüz okuldan aldığımda başağrısı vardı sinüs ağızlarının ödem yapabileceğinden şüphelendim iliadin başladım son gğnlerde burun akıntısı durmuştu kulaklarımda çıtırtı var hastayım yarın okula gidemem diyordu .Akşamleyin ateşi çıktı hala ateşli ölçmedim ateşi muhafaza ediyorum şuan gece 2 oldu hala ağzı açık horlayarak uyuyor,hızlı nefes alıyor nefeside kokuyor fakat pas yok ağız açıklığından kokuyor olabilir .Cold mixde damlattım yakasına Yarın okula göndermeyeceğim , iliadine devam edeyim mi? Şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık selam ve sevgilerimle. Düzenleyen kıvanç - 11 Ara 2019 Saat 02:10 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliaid en az 3 gun kullanin. Sabah sikayetleri olmazsa, okula gitsin AMA ders aralarinda "kudurukluk yapmasin" sakin sakin bir kosede otursun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|