|
Bocek isirigi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musmel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2019 Saat 19:26 |
![]() Hocam iyi gunler 7 yasinda 123 boyunda 25 kilo oglum var 3-4 haftadir sadecepopo asagisinda yani bacaklarin da fotodaki gibi sivilceler oluyor ve kasiniyor ama baska yeirnde yok bazi islerden dolayi goturemedim doktora bugun goturdum bocek isirigi dedi direk ve hopocort krem yazdi. Yani ebimizi yazin ilaclattik ve yataginda vs hic bocek gormuyoruz hocam. Sadece geceleri oglum uyumadan pijamasini corap giyer ve iicne sokar bocek girermi ordan olsada neden oluyor alerji mi sicaktanmi bocekmi aklimiz almadi size danismak istedim birZ gec kaldim ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinizi surdugunuzde, elinize sert ve sirvi olarak geliyorsa, sinek isirigidir. Krem buna iyi gelmez. Fenistil jel (gunde:2x1) surun. Kasiyip, kanatirsa, tepelerine kulak cubugu ile Batticon surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2019 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
Musmel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sivri olarak degilde ici sert ama icine dogru yani sert sivrilik yok ozmn o kremi degil sizinkini alayim ben
|
|
![]() |
|
Birde hocam iki kiyafrtten isirir mi sinek sinek derken sivri gibi sinekmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasiyip, tepelerini yoldu ise, elinize sivrilik gelmez.. Evde isirilmis olmasi SART degil.. Bilhassa Park, Bahce gibi yerlerdeki sinekler, pantolon ustunden bile isirirlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2019 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
Evet hocam hep kasiyor tamam cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|