|
İştahsızlık tırnak yeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2019 Saat 18:29 |
Hocam 29 aylık 11 kilo oğlum var önce burnunu sürekli kaşıyordu bir aydır tırnaklarını yiyor süt verdiğimizde karın ağrısı ve kabızlık yapıyor kabızlık için duphalac kullandık sonuç alamadık doktora gittik magnezyum calcine kullanın dedi kabızlığı bu ilaçla çözmüş olduk günde iki defa kaka yapıyor ve hala mama yiyor yoğurt kabul etmiyor zorla iki kaşık yiyor. Diğer şeyleri yerken dağıtıyım yutmadan ortalığa atıyım diyor bu yor davranışları nasıl yok edebilirim
57 günlük 5 kilo civarı kızım var 30 günlük olduktan sonra kaka ve arkadan gaz yapmak istemedi ve hala devam ediyor kaka yapmazsa 3-4 saat bağırıyor kakasını sabunla iki defa yaptırıyorum metsil kullanıyorum herşeyi yapıyorum fakat gaz sorunu ve kaka kendi yapmak istememesi artık yorucu oluyor kaka rengi sarı ve cıvık arada mukuslu gibi yapıyor ne önerirsiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemeklerin ustune, dondurma verin.. Alisinca, azdan baslayarak, soguk sekerli sut ilave edin. Bu sekilde soguk sut icmeye alisir. Yemek yerken, onune atabilecegi seyleri koymayin. Yeni Dogan Ozellikleri ile ilgili makalemi ilk sayfadaki YAZARLAR bolumunden okuyun. 30. gunden itibaren, bebeklerde zor kaka yapma devresi baslar.. Kabiz degildir, kaka yaparken, acemiliginden, makatini siktigi icin kaka zor cikar. Sabun kullanmayin, tahris edersiniz. Bir kulak cubugunu sivi yaga batirip, onunla uyarin. |
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam başka konu açmak istemedim oğlum uyurken ağzından su akıyor acaba bu kıl kurdundan olabilir mi kakasında karşılaşmadım iştahsızlık için sipraktin kullanabilir miyim kan ilacı kullanmıyoruz d vitamini ve Demir için öneriniz nedir?
Kızım için d vitamini kullanmaya başlamalı mıyız kalça ultrasonu yaptırın dedi aile hekimliği kalça ultrasonu yaptırmak zorunda mıyız ilk çocuğuma yaptırmamıştım. Bilgileriniz için hocam çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Hocam dün den beri oğlumda iştahsızlık olmaya başladı çikolatalı bonibon yedi ondan şüpheleniyorum kakası balgam şeklinde mukuslu kokulu kaka yaptı iştahsızlığı mevcut ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Düzenleyen Ouzısa - 19 Ara 2019 Saat 18:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kiziniz icin; gunde:5 damla, Dvit3 verin. MultiTabs verecek iseniz, 1 damlalik dolusu verin. Kalca cikigi icin, kendiniz bakin. Bacaklarini dizlerden kivirip, yanlara acin, yatiyorlarsa, Kalca cikigi YOK demektir. SAKIN kiza Demir ilaci vermeyin...... 2- Oglunuz, yedigi bir gidadan mikrop kapmis. Iyilesince, istahi duzelir, sakin Sipraktin vermeyin. |
|
![]() |
|
Hocam bugün önce kakası mukuslu şekilde ve yeşil poposuda pişik olmuş. Karın ağrısıda yapıyor galiba huzursuzlanıyor. Bende limon tuzu şeker tuz su karışımını 10 çay kaşığı içirmeye çalıştım.Arada ateşi gidip geliyor. Azı dişleri çıkmadı daha hocam. Ne yapmalıyım bu durumda kaç gün böyle devam eder
Düzenleyen Ouzısa - 20 Ara 2019 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu konu ile ilgili eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|