|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ecegamzece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ecegamzece
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2019 Saat 12:09 |
Hocam merhaba
Iyi ki varsınız Size bir konuda danismak istiyorum 2008 ocak ayi dogumlu bir kizim var Yeni regl oldu boyu 150 cm Her yil eylul sonu gibi 1 d vit ampul içiriyorum. Simdi regl donemi de başlayınca d vit ve hemoglobin duzeyine baktirayim dedim D vit 48 Hemoglobin14.2 D vitamini icin birseye gerek var mi Eylule kadar yeterli olur mu Regl de olunca buyumesinin son asamalari birseyi atlamak istemiyorum Fikirleriniz çok kıymetli bizim icin Simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gordugunuz gibi; HER SENE 1 ampul Dvit3 ampul icirdiginiz halde, Turk doktorlarinin iddia ettikleri gibi; birakin zehirlenmeyi, yeterli seviye bile bazen saglanamiyor. Belli ki sizin kizinizda, anormal bir D vitamini acigi var. 6 ayda bir; 1 ampul icirin. Seneye bu vakitler, tekrar D vitaminine baktirin. 2- Adet gordu diye, boyu bu seviyede kalmayacak.. Bilakis, hizli boy uzamasi olacak.. SAKIN bu sebeple, "Hormon doktorlarina" gitmeyin!!! 3- HGB degeri asiri yuksek, SAKIN Demir ilaci kullanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ara 2019 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
ecegamzece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ecegamzece
Teşekkürler hocam vakit ayirip cvp verdiginiz icin
Ben kizima her yil duzenli eylul ayinda ampul iciriyorum dediginiz gibi zehirlenmeyi gectik ancak yetiyormus Demir ilaci hic kullanmadik ama et yumurta severek tuketir kizim duzenli olarak. D vit harici hicbir vitamin kullanmadi kizim yillardir Şimdi hemen ampul icereyim mi Yoksa 6 ay sonrasini mi bekleyeyim Iyi ki varsınız Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi icirin, Eylul de bir daha icirin, Aralik2020 de Tahlil yaptirip, sonucu bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|