|
Demir |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
frd
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DemirGönderim Zamanı: 18 Ara 2019 Saat 21:42 |
|
Merhabalar doktor bey, size sorularım vardı.
1. 7 aylık kızım var. Demir vitamini kullanmadım daha. Ama öncelerden bastığında daha sıkı basardı. Şimdi bastığında daireler çiziyor, yalpalıyor. Acaba demir vitamini vermediğim için olabilir mi?Demir için kan tahlili yaptırmadım.Kan tahlili yaptırayım mı? 2. D vitamini ampulü alıp içeceğiz. 7 aylık kızımı emziriyorum. Bende içebilir miyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen frd - 18 Ara 2019 Saat 21:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2019 Saat 23:44 |
|
1- "Demir", vitamin DEGILDIR..Ancak, "Demir eksikligi Anemisi" oldugunda verilir..Yoksa, Turk doktorlanin zannettikleri gibi, her Anemiye Demir ilaci verilmez. Bunun icinde, ilk once HGB:0g/dL'nin altinda olmasi gerekir. Turkiye'de, sahtekar Laboratuvarlar, sahtekar doktorlarla isbirligi halinde ve CETE olarak calisirlar. Doktor Laboratuvara haybeden hasta gonderir, Laboratuvar da, cocuk kan degerleri yanina Eriskinlere ait olan "Normal degerleri" yazar ve bu sayede Turkiye'de BUTUN cocuklar sanki anemik mis gibi ahmakca bir sonuc cikar. Bu konuda yazdiklarimi ve makaleleri okuyun. Demir eksikligi ile basmasinin HICBIR alakasi yoktur. D vitamini ile karistirmayin.. Dudak ve avuc iclerine soluk gormedikce tahlil filan gerekmez. SAKIN; Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. 2- Hamile iken de, emzirirken de; D vitamini icilebilir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|