|
Zaturre teshisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 18:10 |
Iyi gunler Kadir Hocam
Size bir arkadasimin kizi icin yazıyorum . Zaturre ile yazilarinizi çok okudum ama yine de size sormadan gecemedik. Arkadasimin 8 yaşındaki kızı Ctesi gecesi baslayan 40 dercelerde seyreden atesi ancak ptesi 38 e dostu .Geniz akintili balgamlı öksürüğü var ve karin agrisindan şikayet ediyor . Yapılan kan testinde WBC degeri 4.4 . BUna ragmen doktor ciğer filminde ciğerde leke goruyorum deyip zatürre teshisi koymuş ve iğne antibiyotik vermis . Kendisi domuz gribinden şüphelenip influenza tesi istemiş ama doktor ciğerde bariz belli filmde baska teste gerek yok demis. Genel durumu bugun daha iyi . Ilaclari almamış ve size sormak istedik . teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada influenza testi yapıldı ve negatif cikti röntgen filmini ekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari daha en basit bir; Idrar tahlilini veya Kan sayimini bile degerlendirmekten acizdirler, nerede kaldi Akciger Rontgenini degerlendirmek!! O gorulenler, "LEKE" degil!! Akciger dokusu ve damarlari.. Rontgen dogru-durust cekilmemis ki, buna bakarak; "Zaturre " teshis ediyor!! Salak; WBC:4.4 belli ki, Viral bir hastalik (Grip) geciriyor.. Rontgendeki manzara, cocuk NEFES VERDIGINDE olusan goruntudur.. Duzgun Rontgen, cocuk derin nefes alip tuttugunda cekilen Rontgendir.. Rontgeni ceken de ayri bir salak oldugundan, Turkiye'de nerede ise her Akciger Rontgeni cekilen cocukta, boyle salakliklar yuzunden; Zaturre teshis ederler. Zaturre ile filan hicbir alakasi yok, degil IGNE, agizdan Antibiyotik bile gerekmez. Her Grip; Influenza degildir!! RSV (virus) olabilir.. Tedavisi diger Gripler gibidir. .. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|