|
Zatürre teşhisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2019 Saat 08:15 |
Hocam merhaba yazılarınızı sürekli okuyorum ve yaklaşık 5 senedir evimize ilaç girmeden atlatıyoruz hastalıkları kızım 8 yaşında cts yüzmeden geldik den sonra ateşi başladı ve 40.3 a kadar yükselen bir ateşi oldu dolven le 38.5 oldu tekrar yükseldi pazar da bu şekilde devam etti pzt Salı carşamba ateş yoktu sadece geniz akıntısı halsizlik karın ağrısı vardı perşembe öğlen gene ateş lendi 38.5 korktum hastaneye gittik tam kan sayımında herşey normal idrar temiz ınfluenza testi negatif ama ciğer filminde sağ akciğer de zatürre teşhisi konuldu gece 38.8 e kadar ateş yükseldi bütün gün uyudu gece 2.30dan beride ateş yok biraz iştahsız ama azda olsa yiyor sizce bütün tahliller temiz olup zatürre olur mu 🤔 olmazsa ateşi yapan şey nedir crp ve wbc de normal aklım karıştı başka bir şey mi altda yatan şimdi den cevabınız için çok teşekkür ederim merak la bekliyorum hocam
|
|
![]() |
|
sem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin GRIP!! Ama biliyorsunuz; Turk doktorlari, yeminli olduklarindan, ASLA Grip demezler.. Bu pustlara inanmayin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Teşekkür Ediyorum Hocam Herzaman ki gibi sizi dinledik çok şükür şimdi çok iyi boşuna 10tane antibiyotik iğne yiyecek ti Allah razı olsun sizden sizin gibi Dr ların sayısını arttırsın inşallah yoksa bu Dr ların elinde işimiz çok zor sağlık dolu uzun yıllar diliyorum şimdiden yeni yılınız kutlu olsun iyi tatiller
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|