Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zatürre teşhisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zatürre teşhisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zatürre teşhisi
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2019 Saat 08:15
Hocam merhaba yazılarınızı sürekli okuyorum ve yaklaşık 5 senedir evimize ilaç girmeden atlatıyoruz hastalıkları kızım 8 yaşında cts yüzmeden geldik den sonra ateşi başladı ve 40.3 a kadar yükselen bir ateşi oldu dolven le 38.5 oldu tekrar yükseldi pazar da bu şekilde devam etti pzt Salı carşamba ateş yoktu sadece geniz akıntısı halsizlik karın ağrısı vardı perşembe öğlen gene ateş lendi 38.5 korktum hastaneye gittik tam kan sayımında herşey normal idrar temiz ınfluenza testi negatif ama ciğer filminde sağ akciğer de zatürre teşhisi konuldu gece 38.8 e kadar ateş yükseldi bütün gün uyudu gece 2.30dan beride ateş yok biraz iştahsız ama azda olsa yiyor sizce bütün tahliller temiz olup zatürre olur mu 🤔 olmazsa ateşi yapan şey nedir crp ve wbc de normal aklım karıştı başka bir şey mi altda yatan şimdi den cevabınız için çok teşekkür ederim merak la bekliyorum hocam 
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2019 Saat 11:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2019 Saat 23:47
Bildigin GRIP!!  
Ama biliyorsunuz; Turk doktorlari, yeminli olduklarindan, ASLA Grip demezler.. 
Bu pustlara inanmayin.. 
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2019 Saat 08:12
Çok Teşekkür Ediyorum Hocam Herzaman ki gibi sizi dinledik çok şükür şimdi çok iyi boşuna 10tane antibiyotik iğne yiyecek ti Allah razı olsun sizden sizin gibi Dr ların sayısını arttırsın inşallah yoksa bu Dr ların elinde işimiz çok zor sağlık dolu uzun yıllar diliyorum şimdiden yeni yılınız kutlu olsun iyi tatiller 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.