|
Pankreas iltihabı (yetişkin) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasemina
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Pankreas iltihabı (yetişkin)Gönderim Zamanı: 22 Ara 2019 Saat 16:21 |
|
Hocam merhaba safra kesemde 1 cm civarında taşlar bulunuyor hamilelikte karın ağrısı şikayetim vardı (2 yıl önce)o zaman tespit edildi. Halen yağlı yemekler yediğimde karnım ağrıyor. 2 ay önce 3 gün midem bulandı genel cerrahiye gittim ancak mide bulantısının taşla alakası olmadığını yine de safra kesemi aldırmamın iyi olacağını küçük taşların tehlikeli olduğunu söyledi doktor. Pankreas iltihabının ölümcül sonuçları olabiliyormuş sizden ricam bunun tespiti için hangi testleri yaptırmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Böyle bir durumu nasıl tespit edebilirim risk altında mıyım?(annem ve teyzem 50li yaşlarında ameliyat oldular) Duruma göre ameliyat olmayı düşünüyorum. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 05:48 |
|
Karin agrisi baska sey/ Safra kesesi agrisi baska sey !!! Bu taslar, Safra kesesi agrisi yapmiyorlarsa, SAKIN elletmeyin ve bu pust doktorlarin sizleri korkutmalarina kanmayin.
|
|
![]() |
|
Yasemina
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 17:02 |
|
Teşekkürler hocam peki bu ağrılar için bir test yaptırmam gerekir mi sebebi ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 19:29 |
|
Pankreatidler de; kusak tarzinda siddetli agri vardir. Supheli durumlarda, Lipaz ve Amilaz bakilmasi iyi olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|