|
Dalak büyümesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2020 Saat 12:04 |
Merhabalar hocam 5 yaş 9 aylık erkek çoçuğumu doktoru muayene esnasında dalak büyümesi olabilir DİE şüphe etti batın ultrasonu istedi resim yükleyemediğim için belirtilen ölçüleri yazıyorum.
Dalak boyutları 93*66*29mm olup yaşa göre normal büyüktür diyor. Ama dosyanın altında sonuç kısmında sonuç:SPLENOMEGALİ Yazıyor.oda baktığımda internetten dalak büyümedi diyor. Durum nedir dalak büyük mü? Yardımcı olursanız sevinirim.2 doktora gösterdik normal dedi ultrasonu çeken radyoloji uzmanı dalak büyük dedi.sizden yardım istiyorum sevgiler. |
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam çocuğumun boy uzunluğu 120cm
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaye hasil olmus, sizi bos yere; "KEKLEMISLER"... Goruyorsunuz degil mi, nasil da guzel paslasiyorlar??? Sarlatan Doktor, hastayi haybeden bir sebeple, US'a gonderiyor, olculer normal ve Splenomegali olmadigi halde, Rapor'a Splenomegali yazip,"GERI-PASI" veriyor. Is kaliyor, doktorun, "sahtekarlik sanatini" kullanarak, GOL ATMASINDA!!! Artik size; olmayan bir kan hastaligi teshisi mi koyar, yoksa, ameliyat mi tavsiye eder, yoksa, sizi biraz daha doktor-doktor surundururmu, insafina kalmis bir is.. Sakin ne derlerse desinler, hicbir islem yaptirmayin. Zaten yeteri kadar dolandirmislar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|