|
Ates ve agizda koku |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
AyseSan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 19:27 |
Bogazi temiz karin agrisi yok ishal yok bulanti kusma yok.sadece ates bas agrisi ve beraberinde halsizlik uyku hali
|
|
![]() |
|
AyseSan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalp atislari 100_115 arasinda seyrediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun Ikinci anlatisim!!!!!! Ates +Agizda pis koku +Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasinin her ucu de beraber olursa, antibiyotik gerekebilir. Degilse, Grip geciriyordur, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Dun gece sabaha kadar hep atesi yuksekti.sabahtan beri artik cok yukselmiyor istahsizlik ve halsizlik var.ilginize tesekkur ediyorum
|
|
![]() |
|
Iyi aksamlar doktor bey.en son yazdigimda iyilesir gibi olmustu meger iyilesmemis.o gunden beri ates halsizlik istahsizlik mide bulantisi nefesinde koku ve oksuruk hali devam ediyor.herhangi bi tahlil falan yaptiralim mi? Ilacsiz devam edelim mi? Cocuk 6 gundur suren atesten iyice bitkin dustu🙁
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala ayni hususlar gecerlidir. Ates +Agida pis koku+ Dilde pas yoksa; Ya Enfeksiyoz Mononnukleoz veya Coxsackie tipi viruslardan birini geciriyordur. E.M. oldugunda, Kan Sayiminda: MONO degeri yuksek cikar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Oca 2020 Saat 03:17 |
|
![]() |
|
Iyi aksamlar dr bey. Kizimin rahatsizliklarini sayenizde ilacsiz atlatmaya calisiyorum.son iki aydir kizimin genel hali halsiz sık sık ates istahsiz ve bas agrisi sikayetleri artti.babannesi ilik kanseri.korktugum icin bugun tahlil yaptirdik.burdaki dr sonuclar gayet iyi dedi.ama siz gormeden benim icim rahat etmeyecek.bazi degerler dusuk bazilari yuksek.sonuclari ekliyorum simdi
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|