Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dapne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dapne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 19:49
Merhaba Hocam, en ufak bilgi için bile sizi takip ediyorum, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir yıldır çocuklarıma antibiyotik vermiyorum, geçen ay Dr ısrarı ve kızım basim dönüyor dedi diye başladım. Oğlum 02.08.2017 doğumlu 29 aylık perşembeden ateslenip pazartesiye kadar devam etti 39 olunca ateş dusurucu verdim, Dr gittik bogaz sürüntüsü aldı, sonuçları iyi çıktı ancak kulakları kızarık dedi antibiyotik vereceğim dedi iyi ama 1 ay önce kullandık dedim, geçmemiş dedi fakat ben vermedim, ateşi bugün düştü hala huysuz, öksürüyor karnını midesini gösteriyor, yemek yemiyor, verdiğimi tükürüyor, midesini gösterip ağlıyor bugün ishal oldu 3 kez yaptı, tahlil sonuçlarında lymph ref aralıgı 20-50 sonuç 51.5       , eos ref aralıgı  0.5-11.0  0.08         lymph ref aralıgı 1.2-3.1  sonuç  3.6   , Hct ref aralıgı 36-50 sonuç 35.5   ,     mcv ref aralıgı 82.0-97    sonuç 74.9,     rdw ref aralıgı 11.6-16.5 sonuç 17.2   diğerleri normal, crp 3.14  , b12   230,   25-OH vitamin D 16.33  , b12 iğnesi ve d vit vermiş Dr  b12 normal görünüyor, d vit eksikliği için Carson 1 damla başladım, neden kıvranıyor neden ishal oldu bilmiyorum, hocam sizin engin bilgilerinize  ihtiyacımız var. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120591
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 02:33
  ".....  Dr gittik bogaz sürüntüsü aldı, sonuçları iyi çıktı ancak kulakları kızarık dedi antibiyotik vereceğim dedi.."
Goruyorsunuz, Tipik Sahtekar  Turk cocuk doktoru!! Illede, antibiyotigi yazacak. 

Antibiyotigi iyiki vermemissiniz!!  Yoksa, ishali daha beter olurdu. 
Sakin Turk doktorlarinin Antibiyotik verme gerekcelerine inanmayin. 
Cocuk, Gripal bir enfeksiyon geciriyor, ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin.
Okumaya devam  edin. 

SAKIN o SARLATANIN, B12  yalanlarina kanmayin.. Pust, bir de igne verdi ha!!! 
D vitamin seviyesi cok dusuk, oyle damlalarla filan duzelmez.
Ishali gectikten sonra, 1 ampul Dvit3 icirin.  Ve her sene tekrarlatin. 
Yukarı Dön
dapne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dapne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 18:17
Teşekkür ederim Hocam Allah razı olsun, keşke burada olsanız. 
Yukarı Dön
dapne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dapne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 18:30
Hocam birde mart ayında 7 yaşına girecek kızım sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu ve grip oluyor antibiyotik kulağı çok kötü dediği ve  başı dönüyor diye kullandık, 5 gündür vermiyordum, ancak sol kulağı bu sabah tıkalı ve ağrıyormuş, calpol verdim rhinfant sıktım burnuna okula gitti, kulak ağrısı devam ederse ne yapmalıyız, burnu tıkalı değil ama öksürüyor, Dr gitsek yıllarca yaptıkları gibi geniz eti büyük o yüzden hasta oluyor kulağı beyine iltihap yapar antibiyotik diyecekler, artık Dr gitmek bile istemiyoruz. 

Düzenleyen dapne - 08 Oca 2020 Saat 18:36
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 19:48
HIc mi yazdiklarimi okumadiniz?? Insaf yani.. 
1- SAKIN Orta kulak hadislerinde Antibiyotik kullanmayin..
2- Cok sart olmadikca, ASLA Atesini dusurmeyin. Bagisiklik; ates olmayinca calismaz ve hastalik suresi uzar.
Buda tam Turk doktorlarinin arayip da bulamadiklari sahtekarlik ortamidir. 
3- Kulak agrisi oldugunda: DAIMA Iliadin DAMLA kullanilacak.. 
4-    ".. geniz eti büyük o yüzden hasta oluyor kulağı beyine iltihap yapar antibiyotik diyecekler,"
Dogrudur... Senelerden beri Turk cocuk doktorlarinin ve KBB doktorlarinin ne kadar PUST ve sahtekar 
olduklarini anlatiyorum.. 
O bahsi gecen; "Otojen Beyin Absesini" Turk doktorlari KASTEN verdikleri Kulak damlalari ile bizzat
 kendileri yaratirlar.. Bunlari artik bir ogrenin!!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2020 Saat 19:48
Yukarı Dön
dapne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dapne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 21:23
Okuyorum hocam yazılarınızı, iyileşmez diyorlar, iki kez  oldu bu yıl kullanmadık iyi idi sadece başım dönüyor dedi bu sefer o yüzden kullandık, önceki yıllarda acemilik işte Dr ne derse doğrudur diye uyguladık, son bir yıl sizin her dediğinizi yaptım, şimdi biraz ateşi var, çok ağrıyor diyor iladin sıkıyorum başka birsey yapmıyoruz değil mi
Yukarı Dön
dapne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dapne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 21:26
Bebek aspirini versem olur mu 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 21:44
Yani, illede Atesi dusureceksiniz degilmi???  Vermeyin!! Ilac vermeyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.