Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2aydır geçmeyen balgamlı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2aydır geçmeyen balgamlı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2aydır geçmeyen balgamlı öksürük
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 14:28
Sevgiler hocam 6 yaşında oğlum 120 cm öncelikle kilo ve boy oranı konusunda Bilgi verirseniz memnun olurum yemesi gayet iyi ama kilo düşük hareketli bi çocuk.bunun haricinde 2 ay önce hiç bir araz olmadan sabahları başlayan öksürüğümüz sonra gün içindeye yayıldı 15 gün öncesinde de ateşlendi yeni mikrop kaptı sanırım ve ateş 4 gün sürdü sadece bir kere ateş düşürücü verdim siz ateşsiz olan öksürükler uzun sürer demiştiniz bu sefer ateşlenince sonrasında geçeceğini umut ettim ateşliykende öksürük ve burun akıntısı ilk günler şeffaf sonra yine yeşile döndü öncesindeyse yeşildi.fakat ateş geçti o arada kulak tıkandı iliadin kullandık geçti ama sonrasında balgamlı öksürük ve burun akıntısı ve tıkanılşıgı devam esiyor hele geçenlerde iki gün öyle arttıki Çin işkencesi oldu bana.ne bu kadar arttırdı bilemedim.sonrasında biraz toparladı ama hala devam bu kadar uzun süre öksürük olması vücudunda bi soruna sebep olurmu.ne durumda sıkıntı olduğunu anlamalıyım zatürre falan çevirirse durumu nasıl seyreder yada bronşit.solunumda sıkıntı yok.birde yüzünün sol tarafında gün içinde hep bi pütürtülük oluyor irinsiz sivilce gibi bazen deride toza alerjisi çıktı ondan mi yoksa tükettiği gıdayla mi yoksa bu balgamlı öksürük sebebiyle mi.affınıza sığınarak çok uzun oldu ama ancak sizin bilgilendirmeniz beni tatmin ediyor iyi çalışmalar
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 16:52
http://m.yollayap.com/bbtc/1578664149435.jpg
Çok net değil ama yüzümüzdeki pütürtü bu şekilde birde ara ara gözler yine kuşatıyor doluluk oluyor sulu gibi.
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 17:06
Hocam birde ilave olarak geceleri göbeğini açıp açıp kasıyor çok nadir gündüzde mantar mi egzamamı yoksa hiçbirşey değilmi.en son bu mecradan kovulucam bu pimpiriklikle.
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 19:24
1- Boy ve kilo ile ilgili olarak, BILGILERI siz vereceksiniz!!! Ben degil... Ben o bilgilerle yorum yaparim.. 
Dogum tarihi, dogumdaki boy ve kilo, simdiki KILO??? nerede bu bilgiler?? 
2- Ust uste iki defa Grip gecirmis.
3-     " zatürre falan çevirirse durumu nasıl seyreder yada bronşit"
OKUYUN, SENELERDIR ANLATILIYOR. 
4- Yuzu yapisal, banyo sonlarinda nazikce kese yapin. 
Gerisi onemsiz.. 
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 21:40
🙈ya evet hiç biley yazmamışım kuru kalabalık.40+1 de 3,160 gram 50 cm doğdu.şimdi 5 yaş 9 aylık 20 kilo 120 cm boyu var.
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 22:02
http://m.yollayap.com/bbtc/1578682760842.jpg
Hocam burda sanki daha belirgin yüzdeki pütürtü aynı düşüncedemisniz yapısal mı öyleyse sevincime çünkü nelere yordum .
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2020 Saat 01:04
9cm boy, 500gram agirlik fazlasi var.
Boy dogru olculdu ise; 7.5 yas  boyu..
Bu boya gore; 2.5 kilo eksigi var.
Onemli veya duzeltilmesi gereken bir durum degil. 
Yuzundekiler, cildin ifrazatindan olan kistik yapilar. Hastalik degil. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.