|
2aydır geçmeyen balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 14:28 |
Sevgiler hocam 6 yaşında oğlum 120 cm öncelikle kilo ve boy oranı konusunda Bilgi verirseniz memnun olurum yemesi gayet iyi ama kilo düşük hareketli bi çocuk.bunun haricinde 2 ay önce hiç bir araz olmadan sabahları başlayan öksürüğümüz sonra gün içindeye yayıldı 15 gün öncesinde de ateşlendi yeni mikrop kaptı sanırım ve ateş 4 gün sürdü sadece bir kere ateş düşürücü verdim siz ateşsiz olan öksürükler uzun sürer demiştiniz bu sefer ateşlenince sonrasında geçeceğini umut ettim ateşliykende öksürük ve burun akıntısı ilk günler şeffaf sonra yine yeşile döndü öncesindeyse yeşildi.fakat ateş geçti o arada kulak tıkandı iliadin kullandık geçti ama sonrasında balgamlı öksürük ve burun akıntısı ve tıkanılşıgı devam esiyor hele geçenlerde iki gün öyle arttıki Çin işkencesi oldu bana.ne bu kadar arttırdı bilemedim.sonrasında biraz toparladı ama hala devam bu kadar uzun süre öksürük olması vücudunda bi soruna sebep olurmu.ne durumda sıkıntı olduğunu anlamalıyım zatürre falan çevirirse durumu nasıl seyreder yada bronşit.solunumda sıkıntı yok.birde yüzünün sol tarafında gün içinde hep bi pütürtülük oluyor irinsiz sivilce gibi bazen deride toza alerjisi çıktı ondan mi yoksa tükettiği gıdayla mi yoksa bu balgamlı öksürük sebebiyle mi.affınıza sığınarak çok uzun oldu ama ancak sizin bilgilendirmeniz beni tatmin ediyor iyi çalışmalar
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.yollayap.com/bbtc/1578664149435.jpg
Çok net değil ama yüzümüzdeki pütürtü bu şekilde birde ara ara gözler yine kuşatıyor doluluk oluyor sulu gibi. |
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Hocam birde ilave olarak geceleri göbeğini açıp açıp kasıyor çok nadir gündüzde mantar mi egzamamı yoksa hiçbirşey değilmi.en son bu mecradan kovulucam bu pimpiriklikle.
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boy ve kilo ile ilgili olarak, BILGILERI siz vereceksiniz!!! Ben degil... Ben o bilgilerle yorum yaparim.. Dogum tarihi, dogumdaki boy ve kilo, simdiki KILO??? nerede bu bilgiler?? 2- Ust uste iki defa Grip gecirmis. 3- " zatürre falan çevirirse durumu nasıl seyreder yada bronşit" OKUYUN, SENELERDIR ANLATILIYOR. 4- Yuzu yapisal, banyo sonlarinda nazikce kese yapin. Gerisi onemsiz..
|
|
![]() |
|
🙈ya evet hiç biley yazmamışım kuru kalabalık.40+1 de 3,160 gram 50 cm doğdu.şimdi 5 yaş 9 aylık 20 kilo 120 cm boyu var.
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
http://m.yollayap.com/bbtc/1578682760842.jpg
Hocam burda sanki daha belirgin yüzdeki pütürtü aynı düşüncedemisniz yapısal mı öyleyse sevincime çünkü nelere yordum . |
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
9cm boy, 500gram agirlik fazlasi var. Boy dogru olculdu ise; 7.5 yas boyu.. Bu boya gore; 2.5 kilo eksigi var. Onemli veya duzeltilmesi gereken bir durum degil. Yuzundekiler, cildin ifrazatindan olan kistik yapilar. Hastalik degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|