|
Metpamid |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dilekpolatt13
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: MetpamidGönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 17:31 |
|
Hocam merhaba 33 yaş bayanım.yaklaşık 12 gün önce ateş bulantı ve ishal şikayeti ile acile gittim.metpamid ampul yapıldı iğne olarak.ertesi gün şiddetli huzursuzluk baş dönmesi baş ağrısı sürekli uyuma isteği gibi şikayetim oldu.yan etkileri okuyunca böyle bir ilaç nasıl hala kullanılıyor dedim.bu durum azalmakla birlikte hala devam ediyor.başımda ağrıdan ziyade bir ağırlık ve orta şiddette dönme mevcut boyun kaslarım gergin.metpamid yan etkileri bu kadar sürer mi açıkçası tedirginim şu an.geçmezse ne yapmam gerekir?
Düzenleyen dilekpolatt13 - 16 Oca 2020 Saat 17:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 19:36 |
|
12 gun surmez.. Ishal ve kusma; vucudun SAVUNMA mekanizmalaridir. Metpamid ile kusmayi onleyince, vucudun atmak istedigi zararli maddeler atilamadi ve barsaklardan emildiler. Bu toksik maddelerin daha hizli vucuttan atilabilmeleri icin, bol su icin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|