Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Metpamid
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Metpamid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilekpolatt13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekpolatt13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Metpamid
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 17:31
Hocam merhaba 33 yaş bayanım.yaklaşık 12 gün önce ateş bulantı ve ishal şikayeti ile acile gittim.metpamid ampul yapıldı iğne olarak.ertesi gün şiddetli huzursuzluk baş dönmesi baş ağrısı sürekli uyuma isteği gibi şikayetim oldu.yan etkileri okuyunca böyle bir ilaç nasıl hala kullanılıyor dedim.bu durum azalmakla birlikte hala devam ediyor.başımda ağrıdan ziyade bir ağırlık ve orta şiddette dönme mevcut boyun kaslarım gergin.metpamid yan etkileri bu kadar sürer mi açıkçası tedirginim şu an.geçmezse ne yapmam gerekir?

Düzenleyen dilekpolatt13 - 16 Oca 2020 Saat 17:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 19:36
12 gun surmez.. 
Ishal ve kusma; vucudun SAVUNMA mekanizmalaridir. Metpamid ile kusmayi onleyince, vucudun atmak
 istedigi zararli maddeler atilamadi ve barsaklardan emildiler. Bu toksik maddelerin daha hizli vucuttan
 atilabilmeleri icin, bol su icin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.