Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yanlis yerden sorulan sual
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yanlis yerden sorulan sual

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121732
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yanlis yerden sorulan sual
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2020 Saat 03:20
Gönderen: Bugün Saat 00:34
Gönderen: Mimduragi
Grup: Sessiz Üye Sessiz Üye
Grip
Hocam merhabalar, rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Yeni bir konu açmak istemedim. Eğer boş vaktiniz olursa cevap yazarsınız inşaallah. 
Hocam son zamanlarda açılan konuların hepsine baktım. Grip ile ilgili olarak birşeyler danışmak istiyordum. Grip ile ilgili tavsiyelerinizi uyguladım, uyguluyorum. Biri 21 aylık biri 6 yaşında iki kızım var. Çarşamba geceden beri ateşliler. Küçük kızımın ateşi 40.5 a kadar çıktı. Büyük kızım da 39.8 lerde oldu hep ateşi. Dediklerinizi harfiyyen yaptım artık kusma ve bisey yememe hali olunca birde malum bir domuz gribi lafı var. Aile hekimimize gittik. Kendisine danışalım istedik. O da ateş düşürücü ve iburamin zero verdi. Ikisini de icirmedim. Atese müdahale etme 40 a gelmediği sürece dedi. Bende 3 gün sadece duş aldırdım sabah akşam, sıvı verdim ve sürekli uyudular, dinlendiler. Artık 3 günün sonunda ağrıdan inleyince birer kere ağrı kesici verdim. Dayanamadılar. Ama çevremden bu çocuklara ateş zarar verse beyinlerinde kalıcı hasara sebep olursa sonra ne diyeceksin demeye başladılar. Bu seneki grip kalbe vuruyor hadi bisey olursa diye de devam ettiler. Bende sabaha kadar başlarını bekliyorum kaç gündür hocam. Gerçekten ilaç kullansam böyle bir sorun olmayacak mı? Kalplerine zarar verir mi? Küçük olanlar risk altında diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım 
. Ateşleri hala düşmedi, öksürük göz ve burun akıntısı başladı. Kıymetli vaktinizi aldım. 

LUTFEN bu tip sorulari OZEl'den sormayin..

Grip viruslerinin kalbe filan vurdugu yok...  Nasilda uyduruyorlar! 
Normal Grip gibi ele alin, sahtekar doktor uydurmalarina da kulak asmayin.
Bunlarin tamami her hastanin doktorlara kosmalarini saglamak icin soylenmis yalanlardir. 
Ates: 4-5 gun surecek, Grip hali 1-2 hafta surer.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.