|
Ateş düşürücü kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Balzamin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2020 Saat 14:44 |
Kadir Hocam merhaba...
Altı yaşında kızım, Aralık sonu domuz gribi geçirdi. Grip için sizin her zaman aktardıklarınızı uyguladık. Ama kulağı çok ağrıdığı için ağrıyı kesmek adına üç gün ibufen verdik. Tabii, hiç istemememe rağmen ibufen ile ateşi de düşürmüş olduk. Atlattık derken, dün yine kulağı ağrımaya başladı. İliadinle birlikte dün iki kez ibufen verdim. Bugün ağrısı devam ediyor. Ağlamadığı için ağrı kesici vermedim ama zor dayandığını görüyorum. Ateş 37,3... 38 altını ateş kabul etmiyoruz. Ama belki de kızım çok sık ve yüksek ateşlenen bir çocuk olmadığı için, 37 üstünde bitkin oluyor. Ateşi düşürmek istemiyorum ama ağrıyı tolare edemediğinde vermek durumunda kalıyorum. Ateş düşürücüyü ne kadar süre kullanmak makul kabul edilebilir? Grip döneminde kullandığımız için bağışıklık kazanamayıp hastalığı atlatamadığını mı düşünmeliyim? Her sene bu döngüyü yaşadığımızı belirtmeliyim. İliadine rağmen iki yıldır, iki kulak zarının da patlamasıyla süreci sonlandırıyoruz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sekil tekrarlayan kulak hadiselerinde; Iliadin yaninda Bactrim surup baslayin 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
Balzamin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum. Bugün bir kez İbufen verdim. Yarın için de Mehmet Ali Hoca’dan randevu aldık. Bactrim şurubu kendisine yazdıracağım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz bir sey demeyin!! Gerek gorurse yazar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek görmedi Hocam... İliadini beş gün kullanacağız. İbufen desteğine devam. Gözlemlemeye devam edeceğiz. Yazmadan edemedim. Siz çok nadide bir insansınız. Çocuğumuzu ilaçsız büyütme şansını ve cesaretini bize verdiniz. Özverinize sonsuz saygı duyuyor ve tekrar teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benimkisi "ozveri" degil... BILIM.. Bilmeyenler korkar ve etraflarini da korkuturlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|