|
Tuhaf sivi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
feylesof_sule
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tuhaf siviGönderim Zamanı: 29 Oca 2020 Saat 21:51 |
|
Hocam merhabalar,oglum 4,5 yasinda 18 kg.Bir suredir altina kaka kacirdigini soyluyordu ancak camasirini kontrol ettigimizde genelde oyle biseyle karsilasmamistik bugun cok az miktarda kacirdigini gordum ilk kez ben de gaz cikarmaya calisirken kacirmistir diye onemsemedim pek.Yalniz aradan bir sure gectikten sonra tekrar yine kacirdigini soyledi ve o sirada makatina baktigimda biraz sumuksu seffaf su gibi bir sivinin aktigini farkettim birkac kere,sildim yine geliyor dedi yine baktim ve tekrar o sividan geliyordu.Intertten arastirinca biraz endiselendim acikcasi sizce ne olabilir hocam?Arada bir karin agrisi sikayetleri disinda biseyi olmadi tuvalete de duzgun cikar genelde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2020 Saat 01:13 |
|
Asiri yagli gidalar yedi ise, olabilir. Yanlislikla, Sokol likid icti ise, olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|