|
Göz altı morluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nevbahar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2020 Saat 19:16 |
![]() ![]() Hocam merhaba 11 yaşında oğlum göz altı morluğu çok fazla kan tahlilleri normal.Bir öneriniz var mıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapisal.. Vardir soyunuzda, benzeri kisiler, onlara cekmistir.
Bir de bunun icin; Kan tahlili mi yaptirdiniz??? Ne diyeyim!! |
|
![]() |
|
Nevbahar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam..
Size sormadan detaylı bişey yaptırmak istemedim.Kan tahlilini Türkiye genelinde bütün okul çocuklarından istemişlerdi onların sonucunu size ilettim ☺ İyi çalışmalar diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi sahtekarligi??
Devlet eli ile, Saglik sistemine para kazandiriyorlar.. Bir Devlet, kendi kendine kazik atar mi?? Turkiye ise ATAR.. Tabii bunun altinda yatan sebep; Devletin, son 10 senedir PEYDAHLADIGI, kalitesiz doktorlara guvenmemesidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar haklısınız ki zorla yaptırıyorlar yeni tahlil götürüyoruz hayır olmaz yeniden yapılacak diyorlar..Yazık akıp giden paraya,zamana,emeğe...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|