|
Krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 16:24 |
Hocam 3 buçuk yaşındaki kızım sabahtan beri oksurdugu için acule gittik hava verdiler sonra dekort ampul için icirdiler.. siz kalçadan yaptırın demissiniz şimdi ağızdan aldı bı daha kalçadan yaptirsak olur mu bı de evde neler yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her oksuruge Dekort verilmez.
2- Dekort; ICIRILMEZ.. Etkisi olmaz. (Allahtan!!!) 3- Cocuk doktorlari salak olduklari icin bunlari bilmezler.. Oksuruk nedeni ile onlara gitmeyin!! Yazilarimi okuyun. Siz halledin. |
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam krup olduğuna eminim ben şimdi napim başka bı hastanede iğne mi yaptirayim buhar makinasını açtık evi serin tutuyorz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
yaptirabiliseniz, yarim ampul Dekort yaptirin.. Adele veya deri alti olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoam iğneyi dedim ama gerek yok dediler.. hocam benim sorum ise iki gündür devamlı uyku hali var hatta çoğu uyuyor iki gündür köpek havlar öksürüğü azaldı ara sıra kriz halinde geliyo iburamin ve rhinfart burun spreyi kullanıyorum iburamin uyku yapiyo olabilir mi ya da gripte mi eşlik ettiği için uyuyor devamli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iburamin: Klorfeniramin maleat ve Psodoefedrin gibi cocuklara vermeyi hic sevmedigimiz 2 madde ihtiva eder. Bu ilaci HEMEN kesin..
Bir daha da, SAKIN, benim vermedigim ilaclari kullanmayin.. Krup icin: Hastalik zaten; "3 gece hastaligidir"... Ondan sonrasi bildigin Grip gibi seyreder. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2020 Saat 03:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|