|
Sag memede sertlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2020 Saat 08:47 |
İyi günler Kadir bey kızım 10 yaşına girecek bir kaç gündür memesine dokunulunca ağrıyor demişti bakamamıştım. Şimdi baktım sertlik var. İnternette erken ergenlikten aylık iğne oluyormuş. Kızımı sizin tavsiyeleriniz ile büyüttüm ne yapayım hocam çok korktum. Kendinize iyi bakın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!! Sakin o sahtekarliklara kanmayin!!
Bu konu ile ilgili cevap ve makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bana da yol göstermişti kızım 6 yaşındayken.Aynen böyle tek taraflı sertlık oluştu.9 yaşına gelmeden regl olabılır ıgneye başlayalım dedıler..Allah razı olsun Kadır Hocamdan .kızım 12 yaşında henüz regl olmadı.hocam olmasa denem tahtasına çevıreceklerdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|