|
Burun temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 01:02 |
Kadir hocam merhabalar. Oğlum 3 hafta sonra 4 yaşını dolduracak. Hâlâ burnunu karıştırmıyor. Günlük burun temizliğini gece uyuduktan sonra serum fizyolojik sıkarak ben yapıyorum. Enjektöre çektiğim serumu nefes alırken burun deliğine azar azar sıkıyorum. Bu şekilde ortalama 15 ml serum sıkıyorum. Fakat bazen yeterli olmuyor. Öksürerek kalkıyor , kusarsa rahatlıyor. Bazen de kusamiyor. Titriyor öksürüyor, kıpkırmızı oluyor, boğulacak sanıyorum. Bu akşam yine oldu. Şimdi de inleyerek uyuyor. Bu beni çok yoruyor. Ne kadar daha böyle sürecek, burnunu ne zaman karıştıracak. Bu yaşta. Normal mi bu durum. Gelişimi normal. Psikolojik mi yoksa. Fazla endişeli bir anneyim. Değişmek için çok uğraşıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117670 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her cocukta farklidir.
Banyo yaptiginda burun temizligine gerek kalmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|