Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Influenza oksuruk balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Influenza oksuruk balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lissa88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lissa88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Influenza oksuruk balgam
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2020 Saat 23:44
Merhaba kizim kasim 2013 dogumlu 26 kg 120 cm bebekliginden beri sık sık hasta oluyor o zaman sizin yazilarinizi okuyarak buyutmeye calistim ama eylulden beri gecmeyen oksurugu var hep burnu akar atesi yukselir hasta okur kongest aferin yanina augmentin klameks azitro yazip gonderirler genel olarak en son baska bir dr flixotide ventolin inhaler oneair tablet yazdi kullanmaya baslayinca daha az grip olmaya baslamisti ama bu kez de siddetli oksuruk krizleri nefes alamama basladi. Okula gidemiyor hemen yoruluyor yuzu teni sapsari oluyor cogu zaman gozlerinin beyaz kismi hep gri gecen ay influenza pozitif cikti ates 41,5 asiri kusma bas agrisi hastanede ölecek diye cok korktum. enfluvir kullaninca oksuruk krizleri artti tam toparladi derken yine rahatsizlandi test negatif ciksa da yine domuz gribi ilacini dayadi dr sayin hocam ben ne yapmaliyim 6 yildir surekli evde hastanelerde yiprandim bu cocuk hep mi hasta olucak okula gidemicek saglikli olmasi icin ne yapmaliyim ilaclari kullanmasamda ayni kullansam da ayni cok uzuluyorum cigerinden gelen bu kadar oksuruk balgam neyin nesi ben mi bu cocuga iyi bakamiyorum artik yolumu sasirdim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 00:11
    "... kongest aferin yanina augmentin klameks azitro yazip gonderirler genel olarak en son baska bir dr flixotide ventolin inhaler oneair tablet yazdi kullanmaya baslayinca daha az grip olmaya baslamisti ama bu kez de siddetli oksuruk krizleri nefes alamama basladi. "

Senelerden beri anlattigim: "Sahtekarligin 3 Safhasi" iste budur!! Kortizon etkisi ile SAHTE iyilik hali yaratiyorlar, Grip viruslari Akcigerlere iniyor ve vucut tepki(Grip arazlari) gosteremiyor, oksuruk oluyor.. Oksurugu de baskilarsaniz, hastanelik olacak.. (=Sahtekarligin 3 Safhasi)

Bu SALAK ve SAHTEKAR doktorumsulara gittiginiz surece, basiniza boyle belalar acilmasi normaldir..
O kadar anlatiyorum!! Oksuruk nedeni ile Turk cocuk doktorlarina gitmeyin... Hepsi ayni HALTI yiyor.. Ne bekliyordunuz ki??

Influenza testi: ayri bir sahtekarlik.... (+) olsa ne olacak, (-) olsa ne olacak?? Salaklar her Grip (diyebildiklerine) zaten Enfluvir ilaci veriyorlar.
Enfluvir ile oksuruk kesilmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2020 Saat 00:14
Yukarı Dön
lissa88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lissa88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 02:51
Diyelim ateslendi ates kactan sonra tehlikeli hocam? (havale olarak sormuyorum) 41,5 gördük serumlarla bile düsmüyordu. Ya da cok basi agriyor sürekli kusuyor ne yapalim? Serumlarla toparlanabiliyor ancak o da dogru düzgün bir doktora geldiyse belki..  Ya da yalanci bogmaca tarzi öksürük krizlerine girdi nasil yol izleyelim?Suan mesela uyuyamiyor öksürmekten balgam atmaya calisiyor.Banyo yaptirsam ertesi gün ateslenip hasta oluyor bu cocuk. 39u gecmeden ates düsürücü vermiyorum ben doktorlar sen mi okudun biliyorsun biz mi biliyoruz diye azarliyor isin kötüsü suan bende hastayim bana da bulastiriyor ben de öksürmekten nefes alamiyorum bu kadarı normal mi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 06:53
Yok!!! Kusura bakmayin, ayni Geyik muhabbetlerini tekrar tekrar yapamam…
Ates ile ilgili TONLARCA yazi yazdim, biraz okuyun..
Muayene hekimligim suresince (35 sene) bir hastama bile serum gerekmedi..
Yapilanlarin tamami sahtekarliktir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.