|
Kbb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2020 Saat 19:19 |
Hocam geniz eti amaleyatina karşı oldugunuzu biliyorum 3 buçuk yaşında ki kızım hep burnu tıkalı gibi konuşuyor bazı gunler biraz daha rahatta olsa yinede hep tıkalı gibi konuşuyor KBB ameliyat olması lazım dedi baksa KBB alerji dedi bu burnu tıkalı gibi konuşmaya ne sebeb olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Burundaki ODEM neden olur..
2-Burundaki Polipler yapabilir. 3-Grip geciriyordur, o sebep oluyordur. Geniz eti, TEEEE, Yumusak damaging ust kisminda ve ortadadir. 3 gun, gunde: 2x2'ser damla Iliadin DAMLA, sirt ustu yatar durumda damlatip, 1-2 dakika bekletin. Aksamlari bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin. Sonucu yazin. |
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten ben eski üyeniz olduğum için bunları hep denedim caol mix her akşam kullanıyorum. İliadini de çok kullandım ama sadece sırt üstü yatipta denemedim. Hocam ödem olsa KBB Dr anlamazmiydi KBB sadece biri ağzını açar açmaz çok kötü bademcileri de çok büyük dedi bakar bakmaz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Anlamaz… Daha dogrusu, anlamazdan gelir, yoksa para kazanamaz…
2- Siz hic bir KBB doktorunun, bu yastaki cocuklarda; "Bademcikleri normal" dedigini duydunuzmu? Bademcikler ve Geniz eti, bogazdaki savunmayi yapan, Lenf bezleridir.. Oyle siradan bir "ET" degillerdir. Bagisiklik ile ilgili makaleleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2020 Saat 22:42 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeni bişey farkettim normalde burnu tikiyken sprey bile sıksam hala tıkalı kaliyo ve sesler geliyo ama uykudan kalktığında bı yarım saat rahat konusabiyo galiba geniz akıntısı geri aktığı için yarım saat rahat oluyo geniz akintisin sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Geniz akıntısı neden olur hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nasil ki, gozunuzu bir cisim kactiginda, gozunuz sulaniyorsa, burun bosluguna bir yabanci madde (toz, gaz, Bakteri, virus) girdiginde de, borun/geniz ifrazati olur. Bu akintinin gayesi, o maddeyi sulandirarak etkisi azaltmak, icindeki enzimlerle etkisini gidermek ve uzaklastirmaktir.
Kisacasi, vucut savunmasidir. Tehdit ortadan kalkana kadar da devam eder. Oyle; Turk doktorlarinin uydurdugu gibi, "Akintiyi kurutmak, kesmek gibi" salakca islerden uzak durun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|