|
BALIK YAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EMINE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2020 Saat 13:20 |
Hocam Merhaba,
Günümüz konusu salgın nedeni ile endişeliyim.Yemek konusunda da iştahlı olmadıklarından ve okula gittikklerinden sürekli hasta olduklarından dolayı acaba eksik yaptığım bişey var mı diye düşünüyorum :( eski yazılarınızı aratıyorum ancak sistemsel bi sıkıntı var galiba ulaşamıyorum. Sizi yormak istemiyorum ancak balık yağı hakkında görüşlerinize ulaşamadım. ikizlerim : erkek 15 kilo , kızım 16 kilo -4 yaşındalar ( boyları 100-105 cm arası ) **Balık yağını tavsiye ediyor musunuz ? **ayrıca oğlum küçüklüğünden beri her koştuğunda hemen öksürüyor ve biraz çabuk yoruluyor . Şimdi de sadece koştuğunda balgamlı öksürüyor.gün içerisinde başka öksürmüyor.(geniz akıntısı ve burun tıkanaklığı var ) öksürük ve gribal durumlar için sizin söyledikleriniz dışında başka hiçbir şey yapmıyorum sadece neden koşunca öksürüyor ,gelişmeyen yada dikkatimden kaçan bişey mi var ? size danışmak istedim **çok teşekkür ederim,saygılarımla hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Corona virusleri onlemek icin ise; HAYIR, onlemez. Hicbir hastaligi onlemez.
A ve D vitaminleri almis olur, o kadar. 2- Normal;... Her kostugunda, hizli ve derin nefes alinca, ust solunum yolundaki ifrazatta, damlaciklar seklinde asagilara iner ve bu sekil oksuruk yaparlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|