|
Kendim icin bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bilgem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2020 Saat 07:33 |
Merhaba hocam, ben iki hafta kadar once grip gecirdim. Burun akintisi bitmeden bir iki gun once kaşim ile burnum arasinda goz cukurumda agri olustu. Doktora gittigimde burun akintim bitmisti ancak orada bulunan sinus boslugu iltihaplandigi icin atibiyotik verildi. Antibiyotigi 3 gundur kullaniyorum tam olarak agri bitmedi. Bunun yaninda dun sag koprucuk kemigim uzerinde iki tane mercimekten biraz buyuk hareketli,agrisiz lenf nodu tarzi beze cikti. Internette okudugumda koprucuk kemigi uzerindeki lenf nodlari boyutuna bakilmaksizin genelde tehlikelidir yaziyor. Cok korktum hocam. Hemen gostermeli miyim? Simdiden tesekkur ederim. Iyi calismalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin boyle salakca iddialarina nasil inaniyorsunuz??
1- Orta kulak iltihaplari ve Sinuzitler, ILTIHAP DEGILLERDIR!!! Gecirilen grip sonucu, bu bosluklara acilan kanallarin odem sonucu kapanmasi ile bu rahatsizliklar ortaya cikarlar. Yataga sirt ustu yatin ve basiniz yere sarkik vaizyette, Ikiadin DAMLA , gunde:2x 4 damla her bir burun deligine damlatin, ve 1-2 dakika bekleyin. 2- O bezelerin hicbir onemi yoktur. Teferruat isterseniz, eski yazilanlari okuyun.. Yuzlerce defa anlatildi. |
|
![]() |
|
bilgem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim hocam. Koprucuk kemigi uzerindeki lenf nodlari kanserle ilgilidir yazisini gorunce gece boyu uyku uyumadim. Sayenizde rahatladim. Gercekten cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlara gore; BUTUN lenf bezlerinin incelenmesi gerekir.. Sanki herkes, Lenfoma, herkes Losemi!!!
Bir arastirin bakalim, "Bu lenf bezleri; enfeksiyona baglidir, onemli degildir" diyen tek bir yazi bulabilecekmisiniz?? |
|
![]() |
|
Dogru soyluyorsunuz bulamadim hocam. Inanin ki dediginizin tam tersi koprucuk kemigi ustunde olusan lenf nodlari enfeksiyonla alakali degildir, akciger kanserinin belirtisidir yaziyordu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akciger kanserinin o "lenf bezlerinden" cok daha once cikan ve belirgin arazlari vardir..
|
|
![]() |
|
Hocam ben babami cok kucukken kaybettim. 34 yasinda idi. Akciger kanserinden vefat etti. Tesadufen ogrendiginde cok gec kalinmisti ameliyat dahi olamadi. 2.5 ay icerisinde vefat etti. O yuzden biraz korkuyorum acikcasi. Bunu da okuyunca cok tedirgin oldum. Dikkate almali miyim boyle seyleri bilemedim. Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.
.
Düzenleyen bilgem - 10 Mar 2020 Saat 06:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tarif edilen "bezeler" rahmetli babanizda var mi idi??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|