|
Bağışıklık sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2020 Saat 14:05 |
kadir bey kendim için size danışacağım 26 yaşındayım geçen sene hafif etkilenmiştim bahar girişlerinde fakat bu sene yarın üç hafta olacak sürekli yüz ve boğaZda kaşıntı hapşuruk ve hapşırınca burun akıntısı oluyor bir de Boğaz’da hiç geçmeyen ağrı ve yanma var bunlara dayanarak alerjim var diye düşünüyorum siz de hapşırma ve burun akıntısı ön planda olur dediğinizi bildiğim için.. benim bu yaşadıklarım gerçekten de alerjik mi bunu öğrenmek istedim.
Alerji bağışıklığın düşük olduğunu mu gösterir bir de bunu öğrenmek istiyorum eğer öyleyse ne yapmamız gerekir bağışıklığı güçlendirmek için şimdiden teşekkür ederim sağolun( malum corona dan kaynaklı bağışıklık sistemimizi de sorgular olduk Kadir bey çevremde alerjisi olan başkaları da var onları da bilgilendirmek amaçlı cevabınız çok değerli)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 116965 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji'nin kendisi, "bagisikliktir"!!! Hemde asiri (Gereksiz) bagisikliktir.
Once, gunde 1 tablet, Zyrtec alin, sonuca bakin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|