|
Bopazdan gelen cisimler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2020 Saat 11:13 |
Ikı gundur sesım kısıldı gıcık gbı arada öksürük gelıyodu. Bu kolonyalar fılan alerji yaptı dıye dusundm. Sabah öksürdüm bi parça geldi bogazımdan kagıt sandm aldm elimle yeşil plastiğimsi bi parca. Sonra bı saat sonra bidaha öksürdüm yine 3/4 tane geldi. Avakodonun içi gbı yemyesıl yumusak jelatin gbı bı kıvamı var. Şaşırdm smdıde bogazım gıdıklanıyor birşey kacmıs gbı bogazımda sankı cok var onlardan gbi.ne olabilir anlamadm. Bi ara dr bademcik tasın var senın demıstı ama o mudur. İlk defa geldı ama boyle zaten geniz akıntım hep var ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bademciklerden gelir..
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bademcik taşı dimi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeteri kadar beklerse, taslasir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|