Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kas gevşetici iğne
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kas gevşetici iğne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kas gevşetici iğne
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2020 Saat 14:25
hocam , 2 haftadir yogun bir şekilde omuzdan başlayan bir kas agrisi mevcut boyunda ve kolumda agri hisediyorum artik ve nefes almakta zorlaniyorum agridan dolayi ..sorum cocuk emziriyorum oğlum 19 aylik ve iğnede emzirenler kullanamaz diyor fakat agri cekilmez hale geldi sicak uyguladim ve masaj yapiyoruz surekli ama gecmiyor iğne vurulmadan da gececek gibi degil cocugum gunde 2/3 kez emziriyorum acaba yan etkisi olurmu ogluma ne yapmam lazim bi oneriniz varmi .. 
cevabiniz icin şimdiden teşekkurler sağlikla kalın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117078
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2020 Saat 20:41
Ilac firmalari arasinda da; SALAK olanlar cogunluktadir…
HICBIR igne seklindeki antibiyotik veya agri kesiciler, icilerek etki gosteremez, nerede kaldi, sutten gecen miktarlar etki etsin..
Ayrica da, NIYE igne????
Novalgin tablet, gunde:3x2 tablet alin.
Yukarı Dön
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2020 Saat 23:31
Hocam evde igne mevcut😂 arada bir kendime vuruyordum cocuk olmadan once.. ama 2 senedir vurulmadim 2 senelikte degil igneler esim surekli bitiriyor .. suan eczaneye ve dr gitmek istemedigimden  igne vurulsammi diye size sormak istedim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117078
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2020 Saat 01:48
Masaj ve sicak tatbiki daha iyi etki eder.
Yukarı Dön
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2020 Saat 13:42
Teşekkurler iyi calişmalar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.