|
kas gevşetici iğne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma010 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2020 Saat 14:25 |
hocam , 2 haftadir yogun bir şekilde omuzdan başlayan bir kas agrisi mevcut boyunda ve kolumda agri hisediyorum artik ve nefes almakta zorlaniyorum agridan dolayi ..sorum cocuk emziriyorum oğlum 19 aylik ve iğnede emzirenler kullanamaz diyor fakat agri cekilmez hale geldi sicak uyguladim ve masaj yapiyoruz surekli ama gecmiyor iğne vurulmadan da gececek gibi degil cocugum gunde 2/3 kez emziriyorum acaba yan etkisi olurmu ogluma ne yapmam lazim bi oneriniz varmi ..
cevabiniz icin şimdiden teşekkurler sağlikla kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117078 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac firmalari arasinda da; SALAK olanlar cogunluktadir…
HICBIR igne seklindeki antibiyotik veya agri kesiciler, icilerek etki gosteremez, nerede kaldi, sutten gecen miktarlar etki etsin.. Ayrica da, NIYE igne???? Novalgin tablet, gunde:3x2 tablet alin. |
|
![]() |
|
Fatma010 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evde igne mevcut😂 arada bir kendime vuruyordum cocuk olmadan once.. ama 2 senedir vurulmadim 2 senelikte degil igneler esim surekli bitiriyor .. suan eczaneye ve dr gitmek istemedigimden igne vurulsammi diye size sormak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117078 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masaj ve sicak tatbiki daha iyi etki eder.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkurler iyi calişmalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|