|
Corona tedavisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ibrahimny
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Corona tedavisiGönderim Zamanı: 20 Mar 2020 Saat 23:25 |
|
Hocam coronayla ilgili cevaplarınızın hepsini takip ediyorum bu konuda da sadece size güveniyorum çok teşekkür ederim. Eşyalardan bulasmaz demissiniz cok rahatladim virüs plastikte kumaşta demirde bilmem kaç saat yaşıyor diyip duruyorlar tedirgin oluyoruz. ben de birşey merak ediyorum. Allah korusun diyelim şüphelendik coronaya yakalandigimizdan.
1.Evimizde kronik rahatsızlığı olan veya 60 yas üstü kimse yok. 10 aylik bebegim var. Nefes darlığı gibi çok zorda kalmadıkça hastaneye gitmesek ne olur birbirimize bulaşsa bile bagisiklik kazanmis oluruz? zaten açık hava dışında hicbir yere gitmiyoruz ailecek. 2.Ben emziriyorum sütten geçmediğini sizden okudum ama solunum yoluyla bulaşmasın diye illa hastaneye yatıp çocuklardan ayrı mı kalmalıyız? 3. Bulaşıcılık başlayıp bittiğini nasıl anlarız? 3. Hastaneye yatmak zorunda kalırsak ateş düşürücü kortizonlu ve grip ilaçları kullanmamalıyız. O zaman ne tedavisi uygulanıyor karantinada bunlara itiraz edebilir miyiz?
|
|
![]() |
|
ibrahimny
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2020 Saat 23:45 |
|
Hocam birde yazmayı unutmuşum bebeğimde atopik dermatit var baya ağır şekilde. Bunun bağışıklığının çok fazla çalışmasıyla ilgili olduğunu sizden okumuştum. Bu yüzden corona onun için tehlikeli olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 04:09 |
|
1- Benim dediklerime riayet ederseniz, zaten doktorlara ihtiyaciniz olmaz..
2- Ilac kullanmayin, atesinizi dusurmeyin.. 3- Ates dustukten sonra, bulastirma olmaz.. 4- Turk doktorlari "Goz boyayan" sahtekarlik ilaclarini cok sevdikleri icin, ates dusurmek ve kortizon verme, soytariliklarini yaygin olarak uygularlar.. O yuzden onlardan UZAK durun diyorum.. Hala atesin aleyhinde yalan soyleyin, poposundan uydurma senaryolar uyduran doktorlar var.. Neymis; ates dusurulmezse, kalp yetmezligi yaparmis!!! Boyle doktorlara kulak asmayin. Ne Fizyoloji, nede Fizyopatoloji hakkinda en ufak bir bilgileri yok.. |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 05:58 |
|
Birde hocam dinlemişsinizdir ibufrofen grubu ağrı kesici alanlar ağır geçirmişler Çin ve diğer ülkelerde, parasetamol grubu ağrı kesici alın diye tv lerde konuşuyorlar. İnsanlarda aaa demek paradetamol iyiymiş aklımızda olsun diyorlar . Ben bütün ağrı kesiciler aynı zamanda ateş düşürücüdür almayın diyorum ama nafile.
Ağrı kesici başka tür bir ilaç varmıdır hocam? Emeğinize sağlık Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Düzenleyen kıvanç - 21 Mar 2020 Saat 06:09 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 18:50 |
|
Yoktur.. BUTUN, ates dusuruculer; agri keser..
BUTUN; agri kesenler de; ates dusurur. Hele,hele, Oksurugu kesen, baskilayan, akintiyi"kurutan" o sacma sapan ilaclari hic kullanmayin..Bunlarin tamami ZATEN: "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclaridir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|