Hocam Merhabalar;
Yanıtınızı az önce okudum. Teşekkürler.Kızım 11 aylık 10 kilo boy 72 cm. kilosu az ancak sağlıklı bir bebek endişe etmiyorum. Söylediğiniz gibi bu gün ferro sanol damlayı 15 damlaya çıkardım.
1) Hiç dişimiz çıkmadı. Devit3’ e aynen devam edeyim mi: günde 3-4 damla veriyorum. Siz başka ne önerirsiniz.?
2) Başka hiçbir vitamin şurubu vermedim. Vermeli miyim?. Siz neyi önerirsiniz. Bu güne kadar ferro sanolu 9 damla olarak verdiğimden eksik almış olabilir mi: bu konuda ne tür tahlil yaptırmalıyım.?
3) Her sabah 9 gibi 1 küçük su bardağı süte ekmek içi, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı bal koymaya başladım. 3 günden beri her sabah bu şekilde yiyor. 20 dakika kadar sonra 2 portakal suyu içinde 1 yumurta sarısını ezip veriyorum. Ve uyuyor.
4) Öğlen çorba, tavuklu, kıymalı yada sade olarak hazırlıyorum. Yaklaşık 2 kepçe yani bir kaseye yakın yiyor ve yine uyuyor.
5) ikindi de akşam mayaladığım 1 su bardağı yoğurdun içine meyve püresi karıştırıp yediriyorum. Akşam yine aynı çorbayı, bir kase yiyor. Saat 20,00 gibi uyuyor,
6) Gece 24.de içine 3 bebe bisküvisi ile 4 tatlı kaşığı tahıllı mamadan kaşıkla uyandırarak yediriyorum. Emmesi iyice azaldı. Gece neredeyse hiç emmiyor. Sanki susuzluğunu gideriyor gibi.
7) Hiç dişimiz çıkmadığı için her şeyi çatalla ezerek veriyorum. Köfteyi dahi eziyorum ancak çok zor yiyor. Peyniri sade olarak veremiyorum. Kahvaltısına karıştırdığımda da yemiyor. Tarhana çorbası pişirdiğimde içine katabiliyorum. Ancak o zaman yiyor.Değerlendirirseniz sevinirim. İyiki varsınız,,,,,,,,,,,