|
geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 09:26 |
Kadir Bey merhaba;
1-)38 yaşındayım yaklaşık 15 yıldır geniz akıntım ve boğazımda bitmeyen balgam var bir çok kez kbb dr. una çıktım ancak işyerimde klima olması nedeniyle bunun geçmeyeceğini söylediler, balgam sökücü ilaçlar da kullandım ama bir türlü geçiremedim, Çok rahatsız edici sürekli yutkunma isteği var ses kısıklığına neden oluyor sürekli boğaz temizlemem gerekiyor, yardımcı olabilr misiniz? 2-)Kızım 10 yaşında 6 yaşından beri aynı sıkıntı onda da var yoğun ağız kokusu yapıyor, dr ona klima demedi ancak balgam sökücü ilaç verip gönderdi yaz aylarında geçiyor ama geri kalan zamanlarda sürekli akıntı ve ağız kokusu oluyor (4 dişi dolgu bu arada) değerli vaktinizden zaman ayırıp cevaplayabilirseniz çok memnun olurum, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Isyerinizde, kapali system Klima mi var??
Klimalar 2 turludur. - Evlerdeki ve isyerlerindeki yogunlasma suyunu disari veren klimalar. Bunlardan hicbir hastalik olmaz.. - Dugun salonu, konfarans salonu gibi, yogunlasma suyunu disari vermeyip, kendisi buharlastiran "kapali sistemler", bunlardan gectigi gosterilmis bir tek, Legioner Hastaligi vardir. Ilgili makalemi okuyun. Arizona'da HER YERDE Klima vardir, hicde hastaliklar olmuyor. Duyduklariniz tamamen Turk doktor uydurmalaridir. 2- Siz hic; Turk doktorlarinin bir tek hastaya bile;Grip teshisi koyduklarini gordunuz mu?? Tek bildikleri sey bu gibi hastalara Flixotide gibi kortizonlu spreyleri ve Ventolin gibi Astim ilaclarini vermektir. Bu ilaclari NIYE VERIYORLAR SANIYORSUNUZ?? Tabiiki de, cok sik hasta olursunuz. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Mar 2020 Saat 20:40 |
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey;benim iş yerimdeki klima hem ısıtma hem soğutma için kullanılan kapalı tip klimalardan yani konferans salonlarındaki tip klimalardan.
Sizi 4 yıldır takip ediyorum sizle tanıştıktan sonra çocuklarımı dr a götürmem sayılıdır, birçok hastalığı sayenizde atlattık. Ancak bu geniz akıntısı şikayetimizde kızımda da bende de grip öksürük yada başka arazlar yok sadece balgam şeklinde ve bitmiyor. Cevabınız için ayrıca teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı olay bizde de var. 2 senedir geçmeyen geniz akıntısı ve balgam. Yatınca boğazıma balgam doluyor. Ayakta daha rahatım ama tüm gün boğazımı temizleyip balgam tükürüyorum. Kızım 5yaşında 2 senedir onun da aynı hocam. Sizin önerilerinizi hep uyguluyoruz, fayda göremiyoruz. Dönem dönem değil mütemadiyen bu şekildeyiz. Kbb benim için burun ameliyatı önerdi. Kızıma da alerjik dediler. Çaresizim ne ilaç fayda ediyor, ne de başka şey. İkimiz de ilaç kullanmıyoruz hocam. Bu şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Çözümü yok sanırım...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 haftalik bir, Gunde:2x1, sicak su buhari+ColdMix uygulayin.
Arkasindan, deniz suyu, gunde 3-4 sefer, burnunuza cekip, sumkurun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|