Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kortizon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kortizon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seymaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kortizon
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 19:10
Hocam yazmıştım daha öncede kortizonlu spreyler kullanıyorum alerjik astimim kronik hastalık dediniz. Hocam İtalya'da 30-40 yaş arası 9 kişi ölmüş 7 si ağır kronik hastaymisti.. şimdi ben risk olasiligim nedir ağır kronikmiyim bende yaşım 33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 22:04
Hastaliginiz DEGIL, Kortizon kullanmaniz RISK...
Merak etmeyin, allerjik astim'dan olmezsiniz.
O spreylerin yerine, (cok darda kaldiginizda) Ventolin sprey kullanin.
Yukarı Dön
Seymaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 01:39
Hocam bu sene herkes gribi çok ağır atlattığını söylüyor bı iki ay öncesi kadar o zamanlar ülkemizde Corona virüsü gelmiş ve biz bu geçirdiğimiz ağır gripler Corona olma ihtimali var mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 07:14
Hayir, yok. Zaten o virus sayesinde, Coronavirus salgini erken baslayamadi, zira bir ortamda zaten bir Grip salgini varsa, Ikinci farkli bir virus Salgin yapamaz.
Esas 2 ay sonra hasta sayisini goreceksiniz.
Tek sansiniz, havalarin isiniyor olmasi olacak.
Yukarı Dön
Seymaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 10:59
Hocam forpack kullaniyodum şimdi onu direk kesip sıkıstigim da ventolin kullansam forpack direkt kesmenin zararı olur mu? Hocam bı de yıllardır kullanıyorum kaç gün de vücudum dan etkisi gecer? Son bı sorim ise çok balgam var yıllardır balgamla uğraşıyorum akciğer filmi çekildi Dr hiç bişey demedi kötü olsa cigerlerimin durumunu söylerdi değil mi? Bu balgam için şu su da eriyen balgam ilaçları asist kullansam olur mu onu kullandigim zamnlar forpack daha az kullaniyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 19:00
Hicbirini kullanmayin.. Turk doktorlarinin Astim teshislerein de inanmayin.
Astim krizi olmayan, ve sadece oksuruk nedeni ile "astim" teshisi konulmus butun hastalar, sahtekarlik kurbanidirlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.