|
Çocukların parkta oynaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 22:21 |
Hocam Ankara da yaşıyoruz. Biliyorsunuz corona virüsü nedeniyle okullar tatil. Site içerisinde oturuyoruz. Kızım 8 yasinda gün icinde site de açık havada yasit arkadaslari ile oyun oynuyorlar. Salgın gün geçtikçe çoğaliyor kızımın dışarda hava alip oynamasi tehlikeli mi. Sitemiz sakin kalabalik yok en fazla 5 cocuk oynuyor surekli hareket halindeler bisiklete biniyorlar topb oynuyorlar siz çıkmasın arkadaslariyla temas etmesin derseniz çıkmasın bundan sonra. Hadi ben çıkarmadim diger anneler parkta oynamalarina izin veriyor kizim camdan görünce inecem diyor. Siz çıkmasın derseniz Kadir hoca izin vermiyor der söz dinlet diye düşünüyorum. Risk tasirmi acik havada oynaması. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.5 metre kuralina riayet edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|