|
OKSURUK ILE BASLAYAN ATES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugcem1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugcem1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 18:13 |
Merhaba Doktor bey iyi çalışmalar diliyorum;Kızım 4.5 yaşında dört gündür kuru öksürüğü dışında hiç bir şikâyeti yoktu dün gece max39.1 derce ateş eklendi bugün doktora gittik klamer,ventolin,floxite,padok,aferin verildi kan tahlili söyle;antibiyotik başlasam mi başlamasam mi bilemiyorum.Bir de sekeri yüksek cıkmış ki hiç birşey yememişti kizim
Alanın aminotransferaz 23 kreatinin 0.5 aspartat transaminaz 33 üre 16 açlık kan 136 crp 17.98 wbc 8.4 lym 1.7 mon 0.7 gra 6 ly% 20.1 Mo% 8.6 Gr% 71.3 rbc 4.55 hgb 12.1 hct 36.6 mcv 74 mch 26.5 mchc 36 rdwc 12.8 plt 270 pct 0.213 mpv 7.9 pdwc 18.1 teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani, 10 sEneden beri anlatiyorum!!! Bu sikayetlerle Turkiye'de doktorlara GITMEYIN..
HEPSI AYNI halti YIYORLAR! Sakin, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin!! Allahaskina!!! "Padok" NE??? WBC:8.4 ve bu SALAK!!!!! Hala antibiyotik veriyor..Ventolin; Astim ilaci… NE alaka?? Flixotide kortizon!! Ne yapmaya calisiyor?? Tam bir SAHTEKAR.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Cok mu aradiniz bu PUSTU!!! |
|
![]() |
|
tugcem1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugcem1984
Çok özürdilerim hocam ben yanlış yazmışım parol olacaktı.Bir de kızımın dili bembeyaz hocam larenjit yazıyor teşhiste acaba hem grip hem larenjit olduğu için larenjitin tedavisi için mi verdi antibiyotiği çünkü doğuştan bağışıklığı düşük kızımın demistim kana bakalım o zaman öyle karar verelim dedi antibiyotiğe size güveniyorum ancak içimdeki yaz zature olursa ya enfeksiyon ilerlerse diyen vesveseye de engel olamıyorum 😵
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O SALAK doktora soyleyin, Parol ile, Aferin BERABER VERILMEZ... HER IKI ILAC DA PARASETAMOL IHTIVA EDER..
Parol:120mg, Aferin:160mg parasetamol(Acetaminophen) vardir. Bari siz Aferin'in ustunu okuyunda, o okuma ozurlugu ahmaga ogretin. Kimbilir bu ahmagin yuzunden kac cocuk zehirlendi!! Allahin belalari!!! Sahtekarliklarla ilgili yazilarimi okuyun. Turkiye bunun gibi salaklarla dolu!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Mar 2020 Saat 03:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|