Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2aydır geçmeyen burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2aydır geçmeyen burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2aydır geçmeyen burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 15:03
Hocam merhaba öncelikle bu virüs salgının dan  en kısa zamanda sağlık lı bir şekilde kurtulmayı nasip etsin rabbim inşallah hepimize 2ayı geçkin bir şekilde burun tıkanıklığı yaşıyorum kulaklarda doluluk hissi var dı salgın öncesi Dr a gittiğimde öğretmen olduğum için sürekli çocuklar dan yeni grib e yakalandığımı söyledi 1 kutu nurofen Bi kutu ibrofen cold illiadin 7 gün kullandım ama geçmedi hatta sağ kulağım iyice tıkandı ve akmaya başladı bu sefer KBB Dr una gittim oda grip 2ay olmaz dedi alerjik sinüzit seninki  orta kulak iltihabı olmuş kulak zarı delinmiş dedi duck alerji ilacı antibiyotik vve kulak damlası verdi 10 gün kullandım kulak akıntısı geçti ama hala tıkalı burnumdq tıkalı kontrol e gittimyine antibiyotikverdiiltihab tam geçmemiş dediamaartık ben tedirgin olmaya başladım sadece serum fizyolojik kullanıyorumsizceneden bu kadar uzunsürdü ne yapmam gerekiyor 🤔😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118033
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 19:14
Nurofen ile Iburofen; AYNI ilac, beraber alirsaniz, zehirlenirsiniz..
Turk Doktorlari okuma ozurludurler, bari siz okuyun ilaclarin icerigini
Arazlariniz; ilac zehirlenme arazlari olabilir.
SADECE: Iliadin DAMLA (Sprey hicbir ise yaramaz) kullanin.
Damlayi; sirt ustu yatar durumda, gunde:2x4 damla(5 gun) damlatin.
Her bir taraf damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin.
Iliadin ile ilgili yazilari mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 19:28
Hocam cevabınız için teşekkür ederim nurofen kullandım bitti geçmeyince ilacı değiştirelim ıburofen cold iç dedi oda bitti hala geçmedi artık kulağımda tıkanma ve aşırı akıntı oldu KBB de ortakulak iltihabı olmuş kulak zarı delinmiş dedi ve illiadin i 7 gün kullandığımı söylediğim halde sadece yatarken 1damla 5gün kullan demişti ama sabah daha kötü tıkandı burnum o yüzden serum fizyolojik kullanıyorum daha rahat oldu ama hala tıkalı ve balgam lı öksürük var şimdi KBB nin verdiği antibiyotik 2.kutuyu (1.kutu 10gün kullandım) almıyorum kulağım hala tıkalı sadece illiadin damla kullanıyorum yazılarınızı bolbol okuyorum inşallah geçicek buda yardımlarınızla
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 00:46
Hocam merhaba dediğiniz gibi yapıyorum 3gündür burnumdan rahat nefes alabiliyorum şuan ama hala ayakta olduğum sürece tıkanıyor ve açmak zorunda kalıyorum tabi bu arada kulak zarı delik olduğu için ordanda sıcak sıcak üfleme geliyor 2gündür de bunlara ek olarak alt bacaklarım karsntinada olmamıza rağmen spor yapmış çok hareket etmiş gibi acıyor ayağa kalkarken sıkıntı yaşıyorum çok vesvese yapmaya başladım durumlarda vahim kan tahlili yaptırabilir miyim hiç bilmiyorum sizce neden olur bunlar Bi akrabada böyle uzun süren grip için gitmişti Dr a lösemi çıkmıştı ateş i iştahsızlık gibi tipik bulguları da yoktu içime dolayısıyla kurt düşüyor bu durum uzadıkça 😔
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 04:42
Grip gecirmissiniz. Adele agrilariniz; o Gribin yaptigi hucre tahribati ile ilgili..
Hicbir Losemi de, adele agrilari ILK BULGU degildir!!
O sahista Losemi oldugu bile supheli!! Bana o sahsin, kan sayimlarini bulabilirmisiniz?
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 07:48
Allah razı olsun hocam herzaman yazdıklarınız içime su serpiyor. Hocam o yaklaşık 1sene lösemi tedavisi gördü şuan iyi çok şükür onla da görüştüm onda ek olarak baş ağrısı oluşmuş ağzında aft olmuş siz böyle diyince acaba dedim Bi sorayım kan sayımını bu kadar da değildir inşallah bu sahtekarlık boyutu Allah a emanet olun rabbim sizin gibi Dr ların sayısını arttırsın inşallah hocam hiç birine güvenimiz kalmadı 
Yukarı Dön
sem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 09:26
Grip bittiğinde bu adele ağrılar ıda kendiliğinden geçecek dimi hocam kulağımda az da olsa hala tıkanıklık var işitme kaybımı oluştu artık tam bilemiyorum 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 18:51
Hepsi gececek…
Hicbir Losemi; 1 senelik tedavi ile iyilesmez...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.